Kikapcs

Karantén programajánló: “szippantsunk” egy kis hegyi levegőt vagy igyunk bort – már nem feltétlen karanténban

A karantén klasszikusan már ugyan elmúlt, de az óvintézkedéseket be kell továbbra is tartani, a nagyobb közösségi, élő programok pedig augusztus 15-ig váratnak magukra. Tehát továbbra is fontos, hogy milyen “karantén programokat lehet megtekinteni. Megnéztük, mik is a legérdekesebbek. A Hegyilevegő Fesztivál keretében fellép a Bagossy Brothers és barátaik, de elmehetünk egy kellemes borkóstolásra vagy akár szintén egy ital mellett Jazzszigort is hallgathatsz, ezeket Szegeden.

Online fesztivált szervez a Bagossy Brothers Company, mely egyben a Maradj Otthon Fesztivál egyik záróeseménye is lesz szombaton este, 19 órától.
A közel két órás műsor keretében 19 produkciót láthat majd a közönség. A fesztivál különlegessége, hogy a fellépőket – akik az otthonukból jelentkeznek be – a Bagossy Brothers Company tagjai kapcsolják, illetve konferálják majd fel.
A Hegyilevegő Online Fesztivál fellépői közt olyan ismert magyarországi és erdélyi zenekarokat, vagy zenekarok frontembereit láthatjuk-hallhatjuk majd, akikkel Bagossyék barátai kapcsolatot ápolnak.

Nagy bulikat ugyan még nem lehet rendezni Szegeden sem, de azért a Casablanca Bar & Tapas teraszán a Jazzszigor csapat tagja, Schimanski veszi birtokba a dj pultot, hogy Nu Jazz, House, Disco zenékből válogasson. Kiváló háttérzene egy kellemes esti beszélgetéshez. Érdemes belenézni, mire számíthattok, amikor azt mondom, kellemes háttérzene, igaz, nem csak Schimanski.

De előtte, 18 órakor érdemes ellátogatni a Gutenberg utcai Borhálóba, ahol, hogy mégis csak legyen Borfesztivál, részt lehet venni egy virtuális borkóstoláson a Rádió88 segítségével, valamint személyesen a Borhálóban, vagy akár otthon. Ha személyesen akarsz elmenni bort kóstolni, akkor viszont jelentkezned kell. Minden információt megtudhatsz a képre kattintva:

A képen a következők lehetnek: szöveg

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb