Hirdetés
Hirdetés
7.8 C
Szeged
2021, március 5., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Program Szeged365 fotóriport: dobszó, zsonglőrködés és ezernyi gyermekmosoly a Mátyás téren

Szeged365 fotóriport: dobszó, zsonglőrködés és ezernyi gyermekmosoly a Mátyás téren

Közösségi dobolást és zsonglőrködést szervezett péntek délutánra, a Mátyás térre a szegedi Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat és a Kalungu Ütőegyüttes. Az ingyenes programon a gyerkőcök különböző ritmushangszerekkel, dobokkal és zsonglőrkellékek sokaságával ismerkedhettek meg.

Imádni való érzés volt, hogy két hónap karantén-senyvedés után végre-valahára élettel, nomeg gyermekzsivajjal telt meg a(z egyik) kedvenc terünk!

Naná, hogy a Szeged365 is ott volt:

Az ingyenes foglalkozásokat Jeddi Ágost, a Fire Fantasy alapítója, Heidrich Virág, a Fantasy Kids zsonglőroktatója és a Kalungu Ütőegyüttes egyik tagja Bubla Bence vezette. A srácok neve ismerősen csenghet, a Fire Fantasy például évek óta állandó vendége a Dóm Téri Karácsonyi Heteknek és az Őszi Kulturális Fesztiválnak – ilyen őrült tűzshow-kat tudnak:

https://www.facebook.com/firefantasy.hu/videos/688052204912546/

Nomeg ilyeneket:

2018 Őszi Kulturális Fesztivál

Köszönjük a lehetőséget, hogy idén is felléphettünk az Őszi Kulturális Fesztiválon! :)#szeged #szte #őszikulturálisfesztivál #firefantasy #firejuggling #fireperformance #fireflow #teamwork

Közzétette: Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat – 2018. október 3., szerda

…és még ilyeneket is:

Múlt csütörtökön a Kalungu Ütőegyüttesel léphettünk fel! Köszönjük a közös munkát! 🙂 #firefantasy #firejugglers #firestorm #kalungu #drums #teamwork #angelstaff #fireangelstaff #doubleangelstaff #thaistaff

Közzétette: Fire Fantasy Tűzzsonglőr Csapat – 2019. május 2., csütörtök

Fotók: Szabó Dávid, Szeged365.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -