Mindenmás

Még egy karambol történt Szegeden, ismét a Rókusin – 4 sérült van (frissítve, hanggal)

A kedd délutáni nyolcas karambol után egy hármas is történt Szegeden, a helyszín ismét a Rókusi körút volt. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint három autó ütközött össze a kedd esti órákban, a 9 utasból 4 sérült van.

Sötét nap volt a kedd a szegedi közlekedésben:

  • Nyolc autó karambolozott kedd délután, 16 óra környékén a Csongrádi sugárút és a Rókusi körút kereszteződésénél – tudtuk meg Szabó Szilviától, a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferensétől. Utoléréses baleset történt, nem hivatalos információk szerint egyetlen ember sérült meg.
  • A késő esti órákban még egy karambol történt: 3 autó ment egymásba a Rókusi körúton, 4 sérültje volt az esetnek. A kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.
  • Kedden adta hírül a rendőrség: 14 ittas vezető ellen indítottak büntetőeljárást a rendőrök Szegeden, további kettőt Hódmezővásárhelyen és Csongrádon. Mindezt 2020. május 29 és június 1. között, tehát egyetlen hosszú hétvége leforgása alatt.

Várkonyi Gergely, a Csongrád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtószóvivője a Szeged365.hu megkeresésére elmondta, hogy a baleset este 22:00 körül történt a Rókusi körút és a Körtöltés utca találkozásánál, a mentők a sérülteket körházba szállították.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb