Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Hungi, Peterslounge party a Nyugiban, Nőcomment online

Beleszaladtunk a hétvégébe, mutatjuk, hogy hogyan érdemes ellazulni és egy kicsit kikapcsolódni az előttünk álló két napban! Két remek szegedi programmal is készültünk, az egyik egy szuper koktélkóstolásra invitál a másik pedig egy mini partyra, de, ha mégis inkább otthon maradnál és pihennél, viszont nem szeretnél a neten ügyetlenül szörfözni, nézd meg a Nőcomment legfrissebb epizódját.

LAZULJ A HUNGIBAN

Délután 15:00 óra és hajnali 4:00 óra között lazulhatsz Szeged egyik legmenőbb szórakozóhelyén, ahol a legfrissebb és legropogósabb zenék kíséretében a jó hangulat garantált. Ott a helyed, katt a képre az egyéb infókért.

Fotó: Szabó Dávid

PETERSLOUNGE A NYUGIBAN

Peterslounge ma este, 19:00 és 23:00 óra között a Nyugiban szórakoztatja a szegedi jó népet. Zárd a zúzós hetet egy kellemes kis partyval, ami garantáltan kikapcsol és ellazít. Röffenj össze a haverokkal, ránts le egy-két jó italt, beszélgess nagyot és élvezd a zenét. Ízelítő ITT.

Az eseményről bővebben pedig a képre kattintva:

NŐCOMMENT ONLINE

Ha pedig mégis úgy döntesz, hogy otthon maradsz és pihensz, a távirányító helyett válaszd az internetet, de csak úgy szörfölj rajta a semmibe, hanem nézd meg az egyébként Spektrum Home-on futó Nőcomment legújabb részét. A műsor a koronavírus-járványra való tekintettel átköltözött az online térbe, ott szórakoztatja a közönséget egyelőre. A produkcióban több, ismert női közszereplő beszélget egymással a mindennapokról. A humorban gazdag trécselést kár lenne kihagyni:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb