Hirdetés
Hirdetés
7.8 C
Szeged
2021, március 5., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Sport Dean Bombacnak, a MOL-Pick Szeged irányítójának gyermekei diktálják a tempót

Dean Bombacnak, a MOL-Pick Szeged irányítójának gyermekei diktálják a tempót

Dean Bombacnak, a MOL-Pick Szeged irányítójának gyermekei diktálják a tempót. A sportoló már megkezdte a visszaszámlálást, nagyon várja a szezonkezdést és azt, hogy újra találkozhasson a kézilabdacsapat többi tagjával. Mindennapjait addig viszont az edzések mellett a gyermekprogramok töltik ki. A játékossal a MOL-Pick Szeged Kézilabdacsapatának sajtóreferense, Süli Róbert készített interjút, ez változtatás nélkül alább olvasható.

– Több játékosunk is hazament már, ti viszont Szegeden maradtatok. Miért döntöttek így?

– Párommal, Tjasával sokat beszélgettünk a koronavírus-járvány alatt, mi lenne a legjobb a családnak. Mi Szegeden éreztük a legnagyobb biztonságban magunkat, így nem volt kérdés, hogy maradunk. Lányunk, Emma online suliba járt, ez is fontos szempont volt a döntésünkben. Minden rendben van velünk, rengeteget játszottunk, kerékpároztunk, sétáltunk. Egy valami hiányzott nagyon: a kézilabda.

– Egyre közelítünk a szezonkezdéshez, az első edzéshez. Várod már?

– Ez most különleges lesz. Abban biztos vagyok, hogy tele lesz érzelmekkel, hiszen nagyon régen volt együtt a csapat. Hiányoznak a srácok, mindannyiunk élete a sport. Sokat gondolok már a nyitányra, nagyon várom, hogy újból gyakoroljunk, meccset játsszunk. Mentálisan nem volt könnyű feldolgozni ezt a helyzetet.

Archív

– A napokban volt egy közös jótékonysági fotózás, amelyen a Szegeden tartózkodó játékosok vettek részt. Milyen volt újból találkozni velük?

– Mindenki megörült a másiknak, sokat beszélgettünk. Furcsa volt, hogy nem az öltözőben találkoztunk, hanem a pályán, és nem volt a kezünkben labda. Egy pillanatra viszont ismét olyan volt, mintha egy csapatban szerepeltünk volna. Valójában én március óta nem is voltam a küzdőtéren. Furcsa volt a csend, az üres lelátó látványa. Megdobbant a szívem, amikor felidéztük, hogy micsoda meccseket játszottunk ebben az idényben is, és micsoda hangulat volt itt!

– Mi lesz a nyári programotok?

– A hétvégén mi is hazautazunk Szlovéniába, Koperben leszünk. Mivel három gyermekünk van, így minden napunk mozgalmas lesz, erről ők mindig gondoskodnak. Szeretnek játszani, és ebből mi is aktívan kivesszük a részünket. Július közepén térünk vissza Szegedre, utána végre kezdődik az új idényre való felkészülés. Üzenem minden szurkolónknak, hogy addig is élvezzék ki a nyarat, már nem kell olyan sokat várnunk arra, hogy újból találkozzunk!

Forrás: pickhandball.hu – Süli Róbert

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -