Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Szegedi Vadaspark, Bárány Attila, Süti tájm

Ragyog a nap, végre beköszöntött az igazi nyár, a Szeged365.hu pedig ma is ajánl három klassz kikapcsolódásra alkalmas programot. Javasoljuk, hogy látogass el a Szegedi Vadasparkba, de, ha ehhez nincs kedved viszont egy kis édességre vágysz, akkor süsd azt meg Liptai Claudiával és ne feledkezz meg arról sem, bármit is csinálsz, hogy a Szegeden is jártas Bárány Attilának van egy remekül összepakolt szettje, amit mi most megmutatunk!

TEREPSZEMLE A SZEGEDI VADASPARKBAN

Tarts terepszemlét a Szegedi Vadasparkban, amely az elmúlt hónapokban nagyon sok, kis cuki állattal bővült. Használd ki a verőfényes napsütést, kapd össze a családot és nézzetek körbe Szeged egyik legklasszabb helyén! Az objektum 8:00 és 20:00 óra között várja a látogatókat!

BÁRÁNY ATTILA A ONE FUTURE FESZTEN

Bárány Attila is csatlakoztak ahhoz a 12 órás Streamfesthez, ahol sok-sok nagyágyú pörgette meg a lemezeket. Az ország első, One Future Streamfestjére Gödöllőn került sor, a Szegeden is jártas lemezlovas pedig gondolkodás nélkül mondott igent a felkérésre. A remekül összepakolt szett szuper zenei aláfestés, bármit is csinálsz ma.

TEJSZÍV, AVAGY SÜTI TÁJM

Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám mestercukrász hétről-hétre szuper kis süteményekkel lepik meg a nagyérdeműt, méghozzá úgy, hogy online, élőben készítik azt el. Ezúttal egy málnás-túrókockát hoztak össze, ha van kedved vasárnapi nasiként utánuk csinálni, kattints az alábbi képre a videóért.

Liptai Claudia hivatalos Instagram oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb