Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Aquapolis, Szentesi Éva, Kelemen Kabátban

Harminc fok, hétfő. Nincs jobb ötletünk, mint azt mondani, menj és csobbanj egyet az Aquapolisban, kapd össze a gyerekeket munka után és strandoljatok egy pár órát, had induljon vidáman a hét. Amennyiben mégis otthon maradnál hallgasd meg miről szól Szentesi Éva új könyve, akit Juhász Anna, irodalmár kérdezett online, a Margó Irodalmifesztivál keretében. Végül pedig: Nyári gyerekek a Balaton parton, avagy a Kelemen Kabátban önmagáról mesél.

CSOBBANJ AZ AQUAPOLISBAN

Kapd fel délután a fürdőruhát, szedd össze a gyerekeket és csobbanjatok egyet az Aquapolisban. A hőmérséklet ma is 30 fok körül alakul, a SZUE 6:00 és 21:00 óra között, a Strand pedig 8:00 és 20:00 óra között várja a látogatókat, tehát, ha végeztél a munkával és elkészült az összes lecke, még bőven van időd/tök úszni, labdázni vagy napozni egyet.

Fotó: Szabó Dávid

SZENTESI ÉVA – A LEGFONTOSABBAT UTOLJÁRA HAGYTAM

Megjelent Szentesi Éva negyedik könyve! A mű egyelőre még csak előrendelhető, de máris sikerlistás! A Margó Irodalmifesztivál – amely az idei évben online került megrendezésre – keretében Juhász Anna, irodalmár faggatta a nagy sikerű írónőt a történetről.

Szentesi Évával és Péterfy Novák Évával szeptemberben találkozhatsz Szegeden, ahol Szabados Ági kérdezi majd őket.

https://www.facebook.com/szentesievaszerzoioldala/videos/747040982700817/?epa=SEARCH_BOX

NYÁRI GYEREKEK A BALATON PARTON

A ROAD MOVIE sorozat keretében a legnépszerűbb hazai előadók dalokkal és klipekkel mutatják be a számukra fontos tájakat, a ROAD MOVIE GUIDE-ban pedig a zenészek Tilla (Till Attila) kíséretében bejárják ezeket a helyeket. A negyedik riportfilm a Dunakanyart mutatja be a Kelemen Kabátban zenekarral.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb