Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Suhova aka BéTé a Nyugiban, az anyatest vélt és valós feladatai, gyűjtés a Gemmának

Amennyiben ma is hasznosan és vidáman szeretnéd eltölteni a napot szabad óráit, válogass az általunk ajánlott programok közül. Az esti órákban ellátogathatsz a Nyugiba egy zenés estre, de, ha inkább otthon maradnál részese lehetsz egy klassz beszélgetésnek, ami az anyasággal és az anyatesttel foglalkozik, illetve beszállhatsz egy remek jótékonysági kezdeményezésbe is, amivel a Gemma Központ lakóinak fejlődését segítheted.

SUHOV AKA BÉTÉ A NYUGIBAN

Suhov aka BéTé (Budabeats, Turandisco) szerda este elhozza nektek az igazi, nyár esti lazítós, kicsit psychedelic, kicsit vintage, kicsit folk-tribal hangulatot 19:00 és 23:00 óra között a Nyugiba. A Suhov által képviselt igazi new-age irányzat a zenei stílusok széles skáláján mozog, letűnt idők dalait hallhatjátok modern köntösbe bújtatva. Ízelítő IDE kattintva.

Fotó: Nyugi Kert hivatalos Facebook oldala

ANYATEST – „VOLTAK ELVEINK, AZTÁN LETT GYEREKÜNK”

A WMN Magazin „Nyomjuk Anyukám” címen futó műsora ismert szülőket, szakembereket faggat egy-egy szülőket, nőket, anyákat érintő témáról hétről-hétre. A sorozat második évadának, harmadik részében Sena, az ismert énekes beszélget Jaksity Katával és Ráskó Eszterrel az anyatestről, és annak a fizikai és lelki vonatkozásairól. Például arról, hogy mi a vélt és valós “feladata” egy frissen szült nő testének. Meg hogy most akkor mikor és miért is kell formában lennünk, mármint testileg. De persze a lelki vonatkozásokat sem hagyják ki! Anyák, testek, jó és még jobb formák, egy visszafogott reggeli keretében, rengeteg röhögéssel.

KUPAKGYŰJTÉS A GEMMA KÖZPONT JAVÁRA

Újraindult Szegeden a kupakgyűjtés a Gemma Központ javára. Az akció másodikán vette kezdetét és egészen június 30-ig tart. A gyűjtés helyszíne a Millenniumi kávéház (a kupakokat a pince helyiségben elhelyezett dobozba kell beletenni).  Amennyiben te is segíteni szeretnél a fogyatékossággal küzdő és/vagy hátrányos helyzetben levő fiatalokon, gyűjts össze minél több kupakot és add le, hogy aztán annak az eladásából minél nagyobb összeget tudjanak fordítani a fiatalok fejlődésére.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb