Mindenmás

Ingyen szállítanak gyógyszert Szegeden és vonzáskörzetében

Elérhető a “Gyógyszerész a háznál” szolgáltatás, amellyel Szegeden és 50 km-es körzetében is ingyenesen lehet gyógyszert rendelni. Az Európai Uniós támogatással megvalósult kezdeményezésnek köszönhetően házi gyógyszerészeti tanácsot is igényelhet bárki.

A szolgáltatás segítséget nyújthat azoknak, akik a vásárlási idősáv miatt vagy mozgási nehézségük okán nehezen szerezték be gyógyszereiket, de azok a vevők is élhetnek majd vele, akik eddig személyesen nem merték feltenni kérdéseiket a szakembereknek.

A projektnek köszönhetően olyan rendszer alakult ki, “amivel hosszútávon tudják biztosítani mindenkinek azt a lehetőséget, hogy sürgetés nélkül, diszkréten tudjon beszélgetni egy-egy szakemberrel a betegségéről, panaszairól, életmódjáról, házhoz rendelje vényköteles, vagy recept nélkül is kapható gyógyszereit, tápszerét, pelenkát, vagy az ápolási segédeszközöket” – áll a Gyógyszerész a háznál sajtóközleményében.

A házhoz szállítás Szegeden és 50 kilométeres körzetében havonta egy alkalommal mindenkinek díjmentes. Így azokhoz is eljuthatnak a megrendelt gyógyszerek, és azok is élhetnek a tanácsadás lehetőségével, akik városon kívül, kistelepülésen, faluban, vagy tanyán élnek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb