Hirdetés
Hirdetés
8.3 C
Szeged
2021, március 5., péntek

Hirdetés
Hirdetés
Kezdőlap Sport Mol-Pick Szeged: 2024-ig hosszabbítottuk meg Stepancic szerződését!

Mol-Pick Szeged: 2024-ig hosszabbítottuk meg Stepancic szerződését!

További három évvel, 2024 nyaráig meghosszabbította szerződését Luka Stepancic, a MOL-Pick Szeged horvát válogatott kézilabdázója.

“2019-ben érkezett hozzánk, akkor kétéves megállapodást írtunk alá Luka Stepanciccsal. Horvát játékosunk nagy erőssége csapatunknak, éppen ezért további három évvel meghosszabbítottuk szerződését, amely így 2024. június 30-ig szól. Egy nagyon jó szellemiségű, kiváló sportolót ismertünk meg benne. Célunk nem változott: az álmainkat továbbra is szeretnénk megvalósítani” – nyilatkozta a klub elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

 A 29 éves, 203 centiméter magas jobbátlövő tavaly nyáron a Paris Saint-Germaintől igazolt a Tisza-partra, a klub közleménye szerint az NB I-ben eddig 13 meccsen lépett pályára, és 40 gólt szerzett, míg a Bajnokok Ligájában 10 összecsapáson 40 találatot jegyzett.

“Nagy öröm számomra, hogy ilyen hosszú távra tervezhetek Szegeden, ahol a családommal remekül érezzük magunkat” – nyilatkozta Luka Stepancic. Kiemelte: a klubnál komoly célokért küzdenek, amelyek elérésében szeretne tevékeny szerepet vállalni. “Egyre közelebb a felkészülés kezdete, amit nagyon várok, mert mindenki, a csapattársak és a szurkolók is nagyon hiányoznak” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

- Hirdetés -