Kikapcs

Szeged 365 kikapcs: Monster nosztalgia show, Summer Bar és egy jó nyári sanzon Szegeden

Befutott a hétvége, mi pedig nem hagyjuk, hogy ma otthon maradj, mutatunk három remek, szabadtéri, szegedi programot. Élvezd a Napfény Városának pörgését és mediterrán hangulatát, találkozz a barátaiddal, sétálj, iszogass velük a belvárosban, egyél valahol egy jót, pihenj, kapcsolódj ki, engedd el a hét nehézségeit! Csodás hévégét kíván a Szeged365.hu csapata!

NOSZTALGIA SHOW A MONSTERBEN

A Monster Downtown teraszán az éjjel soha nem érhet véget! Pénteken 20:00 – 22:00 között újra Várkonyi Tibivel őrülhetsz meg egy nosztalgia show keretében a teraszon. Katt a képre a részletekért:

DJ MATESZ A HUNGIBAN

Pénteken is és szombaton is remek kikapcsolódást biztosít a Hungi, ahol Dj Matesz pörgeti a lemezeket, ne hagyd ki, kapd össze a haverokat és pattanj ki velük a Szeged szívében elterülő, szuper kis hangulatú helyre.

NYÁRI SANZON

Könnyed kora nyári italozás, hétvégi randevú, tánc! Ezen a pénteken Kő és Tőke Bill pörgetik a lemezeket, ritkaságokat és a régi korok listavezető zenéit: fekete, fehér, magyar, nyugati, amerikai muzsikák az autotune előtti világból. Legyen szó magyar táncdalokról, beat-klasszikusokról vagy a 60-as éves francia sanzonjairól, egy dolog biztos: az egyedi zenei élmény garantált, a részvétel pedig mindenki/bárki számára ajánlott a Nyugiban 19:00 és 23:00 óra között.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb