Mindenmás

Megszólalt a Szegedi Kézilabdacsarnoknál felborult daru tulajdonosa

Megvan még a “Másnapos Transformers, Szegeden” című cikkünk? Kilenc napja, az akkori ítéletidő közepette egy daru borult oldalára az épülő Szegedi Kézilabdacsarnok területén. Sérülés szerencsére nem történt, most pedig megszólalt a jármű tulajdonosa is – változtatás nélkül közöljük a közleményüket.

Ez történt, még 2020. június 8-án:

Az Ács-Gép Cégcsoport alábbi közleménye nemrég érkezett meg hozzánk az ügyben:

„A fotókon megjelenő autódarunk a Szegedi Kézilabdacsarnok építkezésén új rakodási pozícióra végzett átállás közben balesetet szenvedett.

A munkavédelmi és egyéb szabályok szigorú  betartásának köszönhetően a baleset során személyi sérülés nem történt; anyagi kár sem az autódaruban, sem egyéb vagyontárgyban nem keletkezett.

A munkavégzés – a balesetet szenvedett daru átvizsgálása közben – cseredaru biztosításával zavartalanul folytatódik.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mind a munkabiztonság, mind megrendelőink magas színvonalú kiszolgálása kiemelkedő fontosságú cégcsoportunk számára, amely 30 éve a hazai autó- és toronydaru üzemeltetői piac meghatározó szereplője.

Ács-Gép Cégcsoport”

A baleset tehát akkor történt, amikor új rakodási helyzetbe álltak a géppel, a legfontosabb, hogy nem történt személyi sérülés. Ahogy írják, sem az autódaruban, sem egyéb vagyontárgyban nem keletkezett anyagi kár.

A Szegedre már vagy két hete jellemző londoni időjárás miatt szerdán is csúszós útviszonyokra kell számítani, kérünk, vigyázz magadra, akár munkagéppel, akár személyautóval közlekedsz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb