Kikapcs

Szeged365 kikapcs: lovas színház, élőzene a Hágiban, házi jeges tea Lila Fügétől

Már csak két és fél napot kell kibírni ebből a hétből, aztán jön két nap pihi, addig viszont megmutatjuk, hogy hogyan tudod klasszul elütni az időt, gyerekkel és gyerek nélkül egyaránt és bár tudjuk, hogy az időjárás ma sem a legkedvezőbb, fülledt meleg, elvétve csapadékkal mi mégis, bátran azt ajánljuk: mozdulj ki, ha teheted.

IRÁNY A MÓRAHALMI LOVAS SZÍNHÁZ

Új darabokkal készül a hatodik évadra a Patkó Lovas Színház Mórahalmon. Az bemutatók júliusban veszik kezdetüket és az idei évben is nagyon látványosak és élménydúsak lesznek. Az eseményekről más most érdemes részletesen tájékozódni, IDE kattintva.

ÉLŐZENE A HÁGIBAN

Holnap is lesz élőzene a Hágiban, a jó hangulatról a Bongo jazz trio gondoskodik, a doboknál Rácz Zsolt, a basszusgitár mögött Kaszás László, a zongoránál pedig Kaszás Kornél ül majd. A különleges zenei élményt kár lenne kihagyni, a muzsikusok 19:00-kor kezdenek.

JEGES TEA LILA FÜGÉTŐL

A meleg, nyári napokra itt egy szuper hűsítő, egyszerű, gyors, természetes alapanyagoktól készült jeges tea, amit a gyerekekkel együtt pillanatok alatt elkészíthetsz, a recept Lila Fügének, azaz Havas Dórának köszönhető!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb