Mindenmás

Taxi helyett a mentő vitte el a részeg utast Hódmezővásárhelyen

Három taxissal emberkedett az erősen ittas férfi Hódmezővásárhelyen, de nem kellett volna: végül a mentő vitte el az utast. Most ráadásul az ügyészség is vádat emelt ellene.

A Bikini zenekar népszerű slágere elevenedett meg áprilisban Hódmezővásárhelyen. Az erősen ittas férfi a déli (!) órákban lépett fel garázda módon három taxissal szemben, miután egyikük sem akarta elvinni állapota miatt. Még pénzért sem.

A magát a részeges karatemesternek vizionáló utasjelölt ezen feldühödött, ordibálni kezdett, és trágárul szidalmazta a taxisokat. Egyiküket megpróbálta megütni, ő azonban kitért a támadás elől, ezért a vádlott nekiesett egy ott parkoló taxinak. 

Magatartásával ezután sem hagyott fel: még jobban feldühödve tovább lökdöste a taxisofőröket, majd egy, a segítségükre siető járókelőt is. Az esetnek az vetett véget, hogy a vádlott ittassága miatt elesett, beverte a fejét és elájult, ezért a helyszínre kiérkező rendőrök mentőt hívtak hozzá.

A vádlottat a járási ügyészség garázdaság vétségének elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb