Sport

Augusztusban rajtolhat az NBII, megkezdte a felkészülést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Ma délelőtt megkezdte a felkészülést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia NB II-es felnőtt csapata a következő szezonra. A csapat Dr. Dobos Barna irányításával edz, a keretben több változás is történt.

A tavalyi keretből négy játékos már nem volt ott a mai tréningeken, valamennyiüknek lejárt a szerződése: Aleksic Branimir (kapus), Vankó Imre, Tóth Máté és Zvara Dávid.  Andorka Péter is befejezte profi labdarúgói pályafutását, de ő a szakmai stáb tagjaként marad a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál – tudatta a Szeged365.hu szerkesztőségével Lévai Ferenc sajtófőnök.

EDZŐMECCSEK SZÍNESÍTIK MAJD A PROGRAMOT

A bajnoki rajtig az edzések mellett 4-5 edzőmérkőzés előkészületei is zajlanak hazai és külföldi csapatokkal. Amint mindkét fél és az illetékes Szövetségek is jóváhagyják a mérkőzéseket, ezeknek részleteit közölni fogja a labdarúgó klub. Az MLSZ tájékoztatása szerint a MERKANTIL BANK LIGA NB II legkorábban augusztus 2-án indulhat. A hivatalos döntést június utolsó hetére ígéri a szövetség. Érkezőkről egyelőre nincs hír, de ez nem is meglepő, az átigazolási időszak ugyanis idén július 1-től szeptember 22-éig tart.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb