Szegedi Arcok

Új utakon a Taxi Plusz

Több mint három évtizedig a piac csúcsán lenni nem kis kihívás. A szegedi személyszállítás élharcosának számító Taxi Plusznak ez a bravúr kisujjból megy, sőt ma már rengeteg kényelmi szolgáltatással bizonyítják, dolgozni csak úgy érdemes, ha mindent belead az ember.

HARMINCHÁROM ÉVE A SZEGEDIEK SZOLGÁLATÁBAN

1987 az év, amikor megszületik a Föld ötmilliárdodik lakója Zágrábban, végéhez közeledik a hidegháború, Magyarországon visszaállítják a kétszintű bankrendszert, a mozikban műsorra tűzik a Dirty Dancinget és a Robotzsarut, Szegeden pedig megalapítják a Gabriel Taxit. Akárcsak a Tisza-parti város, úgy az utasszállítás is sokat változott az elmúlt 33 évben, a Napfény városának első számú taxitársasága például 2006 óta már Taxi Plusz néven fut, de a gyorsaság és a megfizethető szolgáltatás állandó maradt.

https://www.facebook.com/taxipluszszeged/videos/167560431205219/

KÍVÜL-BELÜL ISMERIK SZEGEDET

Mi kell ahhoz, hogy valaki éjjel-nappal tökéletesen lefedje Szegeden a személyszállítási piacot? A Taxi Plusz 60 autóval, 0-24 óráig rója az utcákat, így egyszerre a reggeli bevásárlás és az éjszakai bulik elmaradhatatlan társai. Apropó bevásárlás! A Taxi Plusz bőven több egyszerű közlekedési eszköznél: szó szerint elküldheted őket bevásárolni, szállítanak csomagot, kisállatot, beindítják helyetted a kocsid, ha parkoláskor égve maradt a fényszóró, autómentő szolgáltatásukkal a legkényelmetlenebb helyzetekből is kihúznak, megoldják neked a költözést, és ezért pizzára sem kell meghívni őket. Sőt, ha mégis úgy döntesz, hogy innál egy pohárral a családi vacsorán, jobb ha tudod: sofőrszolgálattal is rendelkeznek.

TUDSZ TAXIS SZÁMOT?

Az okostelefonok és a mobilnet óta már rég elavulttá vált ez a kérdés, de a technikai vívmányokkal a Taxi Plusz is tartja a lépést. Minden kocsiban bankkártyával fizethetsz, ingyenes applikációjukkal bárhova taxit is rendelhetsz, sőt azt is kiválaszthatod, normál vagy kombi, esetleg több személyes autóra van-e szükséged, és ha kedved úgy tartja, még csendes gépjárművezetőt is kérhetsz! A fuvar nyomkövetése alapnak számít, így legalább folyamatosan tudod, van-e időd még egy körre, amíg megérkezik a taxid. Általában nem lesz, mert a hívástól számítva 5-8 percen belül tényleg megérkezik majd az általad rendeld jármű.

SZERETNÉL NYERNI?

Indul a Szegedi Taxisblokád játékunk, katt ide, szállj ringbe és nyerd meg a 4 db 5.000 Ft-os taxi-utalvány egyikét:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb