Kikapcs

Megvan a dátum: július 2-án nyit újra a Cinema City Szeged!

Vissza a moziba: a hétfőn újranyitott Belvárosi Mozi és a szombaton rajtoló Külvárosi Mozipiknik után a Cinema City Szeged is visszatér, a Szeged Plazaban üzemelő multiplex (akárcsak a hálózat többi tagja) július 2-tól, több mint 100 napos várakozás után nyitja meg kapuit.

BIZTONSÁGOS MOZIZÁS

A hozzánk eljuttatott közleményben a biztonságos mozizás kapcsán az alábbiakat írja a Cinema City:

  • a jegyrendszer az egyes tranzakciók között automatikusan kihagy majd egy helyet
  • minden munkatárs maszkban szolgálja ki a vendégeket
  • folytatják a közösségi terek, így a lobbyk, mosdók, termek rendszeres takarítását, fertőtlenítését és a mozik területére kézfertőtlenítőt helyeznek ki

EZEKKEL A FILMEKKEL RAJTOL A CINEMA CITY

Bár a részletes program csak holnap, június 26-án kerül ki az oldalukra, néhány film már most is fix, akárcsak az, hogy júliusban Magyar Filmek Hónapját tartanak. Júliusban többek között Szabó István, az Oscar-díjas Mephisto filmrendezőjének legutóbbi filmje, a Zárójelentés; Básti Juli, Tenki Réka és Mészáros Béla főszereplésével a Seveled című alkotás; vagy a Vad erdők, vad bércek – A fantom nyomában című természetfilm is vászonra kerül.

A magyar és európai filmek mellett a márciusi filmkínálat is visszakerül a műsorra, így a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk, a Dolittle, a Bloodshot, A sötét vizeken, vagy Guy Ritchie rendezésében, az Úriemberek. Újdonságként érkezik Jessica Chastain főszereplésével az AVA vagy a Juliette Binoche nevével fémjelzett Hogyan legyél jó feleség? francia vígjáték is.

Az újranyitás után az év második fele a hollywoodi kasszasiker filmek jegyében telik majd. Többek között Christopher Nolan TENET sci-fi-jével, a Disney stúdió élőszereplős filmjével, a Mulannal, a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984-el, a Magyarországon forgatott Fekete özveggyel, a 25. Bond filmmel vagy Tom Cruise Top Gun: Maverick című filmjével is készülnek.

A Cinema City vezetősége megerősítette, hogy a március 12. után lejáró ajándékjegyek érvényességi idejét automatikusan és egységesen meghosszabbítják 2021.01.02-ig és azok már a nyitás napján, 2020.07.02-án is felhasználhatóak lesznek.

HÁROM MOZI KÖZÜL VÁLASZTHATUNK SZEGEDEN

Őrület, de júliusban (ha csak ideiglenesen is) 3 mozi várja a szegedieket: hétfőn kinyitott a Belvárosi Mozi, amely a Vaszy Viktor téri 100 éves épület mellett a Fűtőmű utcából is ontja majd a jobbnál jobb filmeket, a Mamma Mia-tól a Ready Plaer One-ig. A szerdai sajtótájékoztatón bejelentették a műsort is, íme a 7 film, 7 héten keresztül:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb