Sport

Mol-Pick Szeged drukker vagy? Augusztus 16-án újra jön a Pick-Nik!

Mol-Pick Szeged drukker vagy (Te is)? Augusztus 16-ra tedd magad szabaddá: immár hatodik alkalommal találkozhatunk a kedvenc játékosainkkal a Pick-Niken, a helyszín ezúttal a Széchenyi helyett a meseszép Dóm tér lesz! Kézilabdajátékos-simogató, igazi “Pick-es” életérzés, családi programok várnak a kékek szezonnyitó rendezvényén!

A srácok nem vártak sokáig. Augusztus 15. után lehet 500 főnél nagyobb tömegrendezvényeket tartani Magyarországon, ők már le is csaptak az augusztus 16-ra. “Csapatunk teljes kerete ott lesz az eseményen, bemutatkozik majd a PICK SZEGED Kézilabda Akadémia, de támogatóink is eljönnek és izgalmas programokkal várják a #kékek híveit. Mi már vágjuk a centit, várjuk, hogy újból találkozhassunk, és együtt hangoljunk az új szezonra” – írta Süli Robi sajtófőnök a csapat közleményében.

A kékeknél már tradíció, hogy egy nyár végi, családi eseménnyel kezdik a szezont, melyen bemutatkoznak az új játékosok, az idényben használt mezek, a szponzorok különféle programokkal, a csapat pedig “játékos-simogatóval” várja a szurkolókat. Őrület lesz, ott találkozunk! Hajrá Szeged!

Forrás és fotók: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb