Mindenmás

Aszfaltoznak az Algyői úton, fél sávot lezártak

Két napig gépi kátyúzást végeznek az Algyői úton a Magyar Közút szakemberei. A munkálatok a hódmezővásárhelyi oldalon, a benzinkút után zajlanak, fél sávot lezárnak, időszakonként váltakozó irányba halad a forgalom.

A Magyar Közút hivatalosan nagyfelületű gépi kátyúzást, a gyakorlatban aszfaltozást végez az Algyői úton. A munka reggel 06.30 és 19.00 között zajlik július 1-én és 2-án. Egyszerre csak az egyik sávban folyik a munkavégzés, így a másik sávban folyamatosan biztosított a közlekedés.

Ennél komolyabb munka zajlik az Algyői úton

“Esetleg egy-egy rövid ideig tartó várakozásra kényszerülhetnek a forgalomban részt vevők, amikor kézi irányítás mellett biztosítják a szakemberek a munkagépek vagy a tehergépkocsik be- és kiállását a munkaterületről. A napi feladatok elkészülte után, az eredeti forgalmi rend kerül visszaállításra.” – tájékoztatta a Szeged365.hu-t Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

A Magyar Közút arra hívja fel a közlekedők figyelmét, hogy az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be, egyúttal a közlekedők türelmét és megértését is kérik.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb