Kikapcs

Jön a Dél-Alföld legnagyobb filmes attrakciója – VR és AR élménytár nyílik a Belvárosi Moziban

Jön a Dél-Alföld legnagyobb attrakciója, VR és AR élménytár nyílik a Belvárosi Moziban. Az idén 100. születésnapját ünneplő filmszínház sok-sok különleges programmal készül, ilyen közülük a virtuális valóság és a kiterjesztett valóságra épülő eseménysorozat is, amelynek természetesen (majdnem a világ közepe) Szeged ad otthont.

A Napfény Városában élő mozirajongóknak az elkövetkezendő időszakban garantált az izgalom, Magyarország, azon belül Szeged legrégebbi objektumában, ami június 22-én megújulva nyitotta meg kapuit az odalátogatók előtt.  

A Belvárosi Mozi mindemellett az elmúlt hetekben a SZETÁV és a Mondolo Egyesület kollégáival közösen egy grandiózus, kültéri moziélmény-sorozat részese is lett. Az igazi nagy durranás azonban még csak most jön: a patinás intézmény ugyanis július 17-től kezdve VR élménytárral kibővülve várja a vendégeket, melynek keretein belül egy igazi csemegének ígérkező filmtörténeti kiállítás, VR game room, virtuális valóság mozi és egy teljesen egyedülálló, 360 fokos, Zsigmond Vilmos életét bemutató, libabőrös VR film is csábítja a látogatókat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb