Mindenmás

Egy fiatalkorú nőt és egy 14 éves lányt is futtattak a szegedi boszorkányok

Emberkereskedelem miatt kell majd felelnie annak a szegedi nőnek és három társának, akik egy 14 éves lányt és egy másik fiatalkorú nőt vettek rá prostitúcióra.

A főkolompos az akkor mindössze 22 éves R. Edit Ramóna volt, aki két kiskorú társával bírta rá az áldozatait prostitúcióra. A terhelt 2018. április 28-án csábította randevú ürügyén a 14 éves lányt egy szegedi lakásba, ahol társaival bedrogozták és prostitúcióra bírták rá. Az aktusért kapott pénzt elvették.

Ezzel párhuzamosan egy másik szegedi lakásban is dolgoztattak egy fiatalkorú nőt, akinek szolgáltatásait hónapokig kínálták az interneten, majd az ebből származó pénz nagy részét szintén elvették.

SOKAT ÜLNEK MAJD

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói R. Edit Ramónát 2019 év elején fogták el Budapesten, társait Sándorfalván és Hódmezővásárhelyen gyűjtötték be. Valamennyiükkel szemben üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatták le az eljárást. A cselekmény akár 15 évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb