GasztroKikapcs

Sörfeszt, Szegeden, júliusban? Rajtol a Vaszy Viktor Téri Sörfesztivál!

Augusztus 15-ig csakis az 500 fő alatti rendezvények mehetnek. Oké, csináljunk sörfesztivált kicsiben, megspékelve sok-sok fenomenális nedűvel és szegedi életérzéssel! Valami ilyesmi lehetett a Monster Downtown-os srácok fejében, amikor kitalálták: ők bizony sörfesztivált rittyentenek a Vaszy Viktor térre!

A jövő hétvégén őrületes pezsgés lesz Szegeden: a Huszár Mátyás rakparton szabadtéri mozi lesz, alig pár lépésre tőle pedig rajtol a Vaszy Viktor Téri Sörfesztivál, a Monster Downtown teraszán. Az ötlet kapcsán Erődi Tamást, a kézműves étterem tulaját csíptük el egy interjúra.

“Egyre több vendégünk jelezte, hogy vágyik egy kis fesztivál-életérzésre” – mesélte a Szeged365.hu-nak Erődi Tamás, a szervező Monster Downtown tulajdonosa. A jövő hétvégén extravagáns drink truck-okkal parkolnak fel a Belvárosi Mozi szomszédságában működő kézműves étterem teraszához, a szegediek többek között a Szent András Sörfőzde, a Carlsberg (Grimmbergen, Kronenbourg, Sommersby), a Cornus Pálinka és a Maker’s Mark Whiskey remekműveit szürcsölgetheti jövő csütörtöktől vasárnapig, megspékelve a Monster Downtown kézműves sörkorcsolyáival.

“Vagány programokkal készülünk” – folytatta beszélgetésünket Erődi Tamás, a teraszról többek között a szegedi rockabilly trió, a Pumpkins és Várkonyi Tibi fogja pörgetni a hangulatot.

A részletes programért katt a pár perce elrajtolt eseményre (IDE).

Vaszy Viktor Téri Sörfesztivál 2020
…a Monster Downtown teraszán!
2020. július 9-10-11-12.

Asztalfoglalás: 547-988

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb