Mindenmás

HIFU kezelés Szegeden?! A tartós arc és testbőr megújulást a Sylvan Szalon garantálja

Fiatal, feszes, sima arc és testbőrre vágysz? Irány a szegedi Sylvan Szalon! A Napfény Városának ez az egyetlen olyan szépségápoló kuckója, ahol a tartós megújulás garantált. Ladányi Szilvia 15 éve dolgozik kozmetikusként Szegeden. Két évvel ezelőtt azonban úgy döntött, egy különleges szolgáltatással bővíti alaptevékenységét. A Sylvan Szalon kozmetikai kezelésének sora ekkor egy nagyon egyedi, 11 soros HIFU kezeléssel gyarapodott.

A sokak által elismert beavatkozás célja nem más, mint, hogy minden szépülni vágyó nő és férfi, kortól függetlenül az alapvető kozmetikai szolgáltatások mellett részese lehessen egy minőségi és nagyon hatásos, frissítő, fiatalságot megőrző kezelésnek.

A HIFU egy fókuszált ultrahangos kezelés amellyel látványos és tartós bőrfeszesítő, ránctalanító hatás érhető el. A non-invazív arcfeszesítési eljárások közül a HIFU biztosítja a kollagén denaturációhoz szükséges hőfok létrejöttét, speciálisan abban a rétegben, ahol a legnagyobb szükség van rá, a külső bőrfelület melegítése vagy megsértése nélkül. Hatása akár több évig is kitarthat, ez természetesen egyénenként változó lehet. A HIFU egy olyan műtét nélküli beavatkozás, amely segít fiatalon tartani az arc és testbőrt. Ez egy 60-65 fokra melegített, fókuszált ultrahang kezelés, ami megbízható, precíz bőrfeszesítést biztosít, mélyen a bőrbe hatolva, úgy, hogy közben annak felszínén is jótékony hatást fejt ki. Ennek következtében azonnal látható feszesedés alakul ki, ami a rostok hő hatására bekövetkező rövidülésének köszönhető. Kiváló szemöldök, nyak és toka emelésére, valamint az arc bőrének simábbá, feszesebbé és ráncmentesebbé tételére.

Szilvia tapasztalatai szerint nem csak az arcon, de a testen is igen látványos eredményeket érhetünk el a kezelés igénybevételével, amelynek egyszeri alkalmazása 3-6 hónap alatt nyújt végleges eredményt és marad tartós aztán évekig.

A test HIFU-nál a magas frekvencián fókuszált ultrahang áthatol a bőr felső rétegein, abban szintén semmilyen kárt nem okozva, először 13 mm, azután 8 mm mélységben, közvetlenül a zsírszövetben fejti ki hatását. A kezelőfej szabályos négyzet alakú területet fed le, amin belül 576 pontban lövi meg a zsírréteget 65-75°C hőmérsékleten, így a zsírsejtek megsemmisülnek. A lebontott zsírsejtek kezelés után folyamatosan távoznak a szervezetből a nyirokkeringés, és a máj méregtelenítő funkciója által. Javítja a testkontúrokat, feszesíti a megereszkedett bőrt és csökkenti a narancsbőrt. A szegeden egyedüliként alkalmazott kezelés a Sylvan Szalonban egész júliusban 50%-os kedvezmény fejében, vagyis féláron vehető igénybe.

Fontos: az eljárás megkapta, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát. Amerikában a második legnépszerűbb beavatkozás a mellnagyobbítás után, 95%-os elégedettséggel. Ezáltal, hatékonysága, biztonságossága, orvosilag is igazolt.

A Sylvan Szalon egyéb, alapvető kozmetikai szolgáltatásai:

  • gyantázás
  • szemöldök szedés és festés
  • szempilla festés
  • ultrahang
  • arcpakolás
  • arcmasszázs
  • tini kezelés
  • kiskezelés (arctisztítás)
  • nagykezelés (arctisztítás)
  • mikrodermabrázió kiskezelés
  • mikrodermabrázió nagykezelés
  • tű nélküli mezoterápia

Ladányi Szilvia vallja: „ ha valaki kívül ragyog, az belül is mosolyog.”

Elérhetőség:

Cím: Csuka utca 20.
Telefonszám: +36706038140
E-mail cím: [email protected]

Facebook: IDE kattintva.




Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb