Közélet

Napi összefoglaló: elhunyt az elsőrendű Szeviép-vádlott, indulnak a nosztalgiajáratok, giga támogatást kapnak a vállalkozók

Meglepetéseket tartogatott a szombat, Szijjártó Péter hatalmas támogatásról számolt be, újraindul nyáron a nosztalgiavillamos és a piros troli is, és egy tragikus hír is érkezett. Gyorstalpaló, Szeged365 módra: így telt a hétvége első napja.

Elhunyt a Szeviép-ügy elsőrendű vádlottja

A Szeviép-ügy elsőrendű vádlottjának halálhíréről a Pesti Srácok számolt be. O. József ellen az eljárás megszűnik, de a másik két vádlottal szemben tovább folytatódik majd a büntetőügy.

Komoly támogatást kaphatnak a magyar vállalkozások

Új program indul azoknak a magyar vállalatoknak a támogatásáért, amelyek hajlandóak legalább 560 millió forint beruházást végrehajtani a koronavírus-járvány miatt veszélybe került munkahelyek megvédéséért.

Átlépte a 11 milliót a fertőzöttek száma világszerte

A világon 11 049 505 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 524 677, a gyógyultaké pedig 5 849 347 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint.

Ismét elindulnak a szegedi nosztalgiajáratok

Szombaton délutánonként a nosztalgia villamossal, vasárnap délelőttönként pedig piros trolikkal fedezhetjük fel Szeged szépségeit.

Szegeden rendezik a vízilabda magyar kupa egyik fordulóját július végén

Már nem kell sokat várniuk a szegedi szurkolóknak az első nagyobb sporteseményre: július 25-26-án a Napfény Városa ad majd otthont a férfi vízilabda magyar kupa egyik selejtezőcsoportjának.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb