Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Füvészkert, Aquapolis, Reök

Kezdetét vette egy újabb, jó meleg hét, mi pedig ígérjük, ma sem hagyunk unatkozni! Indítsd vidáman a hétfőt. A Napfény Városában számtalan lehetőség akad hétköznap is a kikapcsolódásra. Mutatunk is egyet, kettőt.

NÉZZ KÖRÜL A FÜVÉSZKERTBEN

A növényekben gazdag objektum kétségkívül Szeged egyik leglátványosabb intézménye, ahol egy kellemes séta alatt is képes feltöltődni az ember. A létesítmény ezen a héten egy klassz plusz programot is kínál, méghozzá táborozni várja a fiatalokat, ahol nagy hangsúlyt kap a mozgás és az angolozás. Az nyelvtanulás is játékot takar, amivel a beszédet segítik elő a nevelők. Bővebb infóért katt a képre:

Fotó: Szabó Dávid

BABAÚSZÁS AZ AQUAPOLISBAN

Szegedi anyukák és apukák figyelem, babaúszás és játékos vízhez szoktatásra invitál 3 hónapostól 3 éves korig az Aquapolis. A foglalkozások időpontjai: hétfő, csütörtök, szombat, vasárnap: 9:00 és 11:00 óra között. Egy foglalkozás időtartama 30 perc. Ez idő alatt egy gyermekkel egy felnőtt tartózkodhat a vízben, de a belépőjeggyel/bérlettel további egy kísérő díjmentesen beléphet a Fürdőbe megnézni az órát. A részvétel előtt mindenképp jelentkezzetek be!

TEKINTSD MEG A REÖKBEN A XVIII. TÁBLAKÉPFESTÉSZETI BIENNÁLÉT

Eddig összesen 18 országból kattintottak a XVIII. Táblaképfestészeti Biennálé online felületére!

Te láttad már? Ha nem, július 12-ig még magad is megnézheted. Szerezz kultúrélményt online, a nappaliból! Nyomj a képre:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb