Kikapcs

Tutira nem jön idén a Quimby Szegedre

Meg úgy általában sehova se: a zenekar az összes 2020-as fellépését lemondta, mert Kiss Tibor frontember jelenleg terápián van, és a felépülésére koncentrál.

Az ideiglenes szünetet saját Facebook és weboldalán jelentette be a népszerű banda. A mostani pihenő miatt az összes 2020-as koncertjük elmarad, kivéve a Budapest Parkos fellépés, amely 2021-re kerül át. A koncerttel és a jegyvisszaváltással kapcsolatban minden fontos információt közölnek a bejegyzésben.

Quimby, itt épp a Dóm Téri Kavalkádon, a 2017-es Szegedi Borfesztivál fináléjában. Szerintetek mennyien voltunk? Mi 10-12.000 közé saccoljuk…

A frontember üzent a Quimby-tábornak is:

„A 2019-es év végén már teljesen kimerültem, de a legnagyobb gond az volt, hogy nem kértem segítséget a bajban, és egyedül akartam megoldani a problémáimat. Jelenleg terápián vagyok és a felépülésemre koncentrálok. Nagyon sajnálom, hogy ezt a koncertszezont ki kell hagynom és nem találkozhatunk személyesen, de bízom benne, hogy mielőbb újra együtt lehetünk és jókedvűen táncolhatunk az esőben. Addig is vigyázzatok magatokra, hamarosan jelentkezem és ne féljetek segítséget kérni, ha szükségetek van rá!
Megértésetekben és támogatásotokban bízva, Tibi”

Pár éve még nagyot mentek a SZIN-en, reméljük, hamarosan újra találkozhatnak velük a szegedi rajongók is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb