Közélet

Ugye nem felejtetted el? Éjféltől zárva a Huszár Mátyás rakpart

Péntek éjféltől vasárnap éjfélig zárva az autósok előtt a Huszár Mátyás rakpart, a hétvégén tehát ne menj arra kocsival – gyalog, bringával, rollerrel és minden egyéb mással annál inkább. Lesz lent streetball, pingpong és teqball, megfűszerezve egy klassz kis tűző nap plusz betonplacc kombóval…

Tehát, a lényeg:

  • rakpart lezárva: 2020.07.10., 23:59
  • rakpart megnyitva: 2020.07.12., 23:59

A már kihelyezett, lezárást jelző tábla alapján csakis a Tiszai Vízirendészet, az ATIVIZIG és a Városnéző Kisvonat közlekedhet a bringásokon kívül, a mentőket vagy épp a rendőrséget meg sem említi. A hatályos törvények alapján az utóbbiak akkor mennek le, amikor akarnak (tehát ha valaki rosszul lesz a rakparton, ugyanúgy lemehet hozzá a mentő, mint eddig), de a tábláról valamiért lemaradtak.

A programok:

A fentiek java része az utolsó pillanatban a Partfürdőre költözött át, a rakparton megtartandó programokról sok konkrétum nincs, mindössze annyit tudni, hogy a streetball-pingpong-teqball hármas fog dominálni. A Partfürdőn viszont egész ígéretes a Belvárosi Mozi dupla filmvetítése, a vásznon a Sose halunk meg és a Macskafogó című klasszikusokkal:

Valamiért gyanús, hogy a fő program a péntek-szombat esti bandázás lesz, ha ezt választod, kérünk, vidd el a szemetet a kukáig! Vigyázz magadra és ne feledd: péntek este még lesznek autók az úttesten, nézz szét, mielőtt lemész a Tiszához!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb