Sport

Kipróbáltad már a wakeboardot? Szombaton megteheted, az ultramenő eszközöket pedig ingyen használhatod!

Július 18-án te is belekóstolhatsz az egyik legnépszerűbb nyári sportba a Sun City wakeboard pályáján, ráadásul az extrém próbatétel fáradalmait egy hatalmas white partyval zárhatod majd le a kopáncsi szabadidőközpontban.

KÖNNYEBB, MINT GONDOLNÁD

Tudod mi kell ahhoz, hogy megtanulj wakeboardozni? Ha most az egyensúlyra, bátorságra, kitartásra gondolsz, felejtsd el! A Sun City Szabadidőközpont pályáján bőven elég, ha biztonságosan tudsz úszni, a többit úgyis elsajátítod a műfaj egyik legjobbjától. Hegedűs Ákos háromszoros világbajnoknál jobb mestert aligha találsz a közelben, az ő keze alatt hamar sikerélményed lesz, és megtapasztalod majd, milyen jó dolog is az egyik legszebb nyári sportot űzni. Most szombaton ráadásul a legmenőbb eszközöket anyagi kockázat nélkül tesztelheted aztán az eredménytől függetlenül pedig este bárkinek beadhatod majd, hogy márpedig igenis te voltál a víztükör ördöge.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

A Sun City wakeboard pályája 2006 óta működik a kopáncsi bányatónál, az egyre népszerűbb sport pedig tipikusan olyan szórakozási lehetőség, amihez se túl fiatal, se túl öreg nem lehet az ember. A fő pálya 5 oszlopos és összesen 657 méter hosszú, de egy tanuló részleget is felhúztak az üzemeltetők, ahol pillanatok alatt te is úgy fogsz a vízen siklani, mint Patrick Swayze és Keanu Reeves a Holtpontban.

ELŐREGISZTRÁLNI KELL

A Sun City visszatérő vendégei közé tartozik Zubai Szabi, Bánhidi Bence és Bodó Ricsi is, bár rossz nyelvek szerint ők inkább csak a jó időt élvezik a tóparton. Ha viszont te kicsit többre vágysz, tényleg használd ki az alkalmat és teszteld az ingyenes eszközöket július 18-án. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy előregisztrálsz az [email protected] e-mail címen.

Ha megtetszik a sport, nem árt tudnod, hogy az alapár tartalmazza a gyakorló deszka költségét, a tanpálya, valamint az oktatás díját is, míg minden hétköznap délelőtt tanulóórát is tartanak, amikor az átlagosnál lassabban, 25km/órával lehet próbára tenni az ügyességünket, ráadásul 1 óra áráért 2 órát wakeboardozhat a vendég.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb