Kikapcs

Beröffenti az estéket a Tisza Gyöngye

A több hetes házi karantén, home office, kijárási korlátozás és minden áldás után végre felébred kényszerű téli álmából a szegedi partiélet, és ha már így tesz, nem létezhet feltámadás a Partfürdő ikonikus helye, a Tisza Gyöngye nélkül.

A Tisza Gyöngye 1975-ös megnyitása óta kisebb-nagyobb megszakításokkal a szegedi éjszakai élet öreg harcosa. Az előbb étteremként, majd a hetvenes évek végétől diszkóként is működő legendás Tisza parti épület falai között generációk élvezték az életet, egy-egy jó sztorija a fél városnak van róla. A szegedi éjszakák beindulásával természetesen a Partfürdő ikonikus helye is brutális hétvégi partikat hoz tető alá.

PÉNTEKEN HOUSE HIMNUSZOK, SZOMBATON DJ DOMINIQUE

A Tisza Gyöngye már július közepén elég nagyot fog húzni. Ha bírod Afrojacket, nem hagy hidegen a Daft Punk vagy Fatboy Slim zenéje, és jókat pörögsz egy-egy David Guetta vagy Modjo slágerre, akkor pénteken mindenképpen őket választod, mert a 80-as és a 90-es évek legütősebb House himnuszait készíti be a Tisza partján DJ Wallas.

Nem sok idő marad azonban majd a másnaposságra, mert szombaton a múltidéző slágerek igazi királya és az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa, a Retró Rádió műsorvezetője, DJ Dominique érkezik a Gyöngy fedélzetére.

TÖBB MINT EGY RETRO DISZKÓ

Nemcsak az éj leszállta után érdemes felkeresni azonban a Tisza Gyöngyét: június közepétől elindult a Sörkert, ahol a hűsítő italok mellett élő zene vezet át a hangulatos esték világába. Állandó vendégnek számítanak itt a Gera Fivérek, a Coco Bongo és Vecsernyés Robi is. Ha megéhezel, akkor sem kell kétségbe esned, mert az ételeket 17:00-21:00-ig a Szálka Étterem biztosítja a vendégek számára, így a nagy múltnak örvendő és kivételes hírű szegedi fogások, pörköltek és sültek mind megtalálhatóak a hely kínálatában. Ráadásul akik a sörkertet választják, és kellően bemelegítettek már az éjszakára, külön belépő nélkül dorbézolhatják át a legütősebb retro bulikat is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb