Mindenmás

Féltékenységből gyújtotta fel párját és ismerősét egy szatymazi férfi

Forró volt a hangulat Szatymazon: egy ittas szegedi férfi barátjára és élettársára gyújtotta a házat. Mielőtt belemelegednénk (bocs, ez nem szóvicc akart lenni) a történetbe, leszögezzük: a sértettek közül egyik sem szenvedett súlyos sérülést. A Szegedi Ítélőtábla elrendelte a többszörösen büntetett előéletű, 58 éves ittas férfi ügyének tárgyalását.

A Prodigy-féle Firestarter után szabadon, következzenek a sztori részletei:

Az eset még 2018. májusában történt, a vádlott és az élettársa a sértettel együtt “italozott” (ez a kifejezés elég Mónika Show utánérzésű, de mit lehet tenni, így van a vádiratban is) egy szatymazi lakásban. A vádlott és a sértett között kialakult szóváltás miatt az elkövető felkapta a vizet és távozott, elment a közeli boltba alkoholért.

Mire a vásárlásból visszaérkezett, az élettársa és a férfi egymás mellett feküdt az ágyban, ami féltékenységet váltott ki az alapból nem szomjas férfiból. Az igazi balhé ezt követően jött: a konyhában talált újságpapírokat összegyűjtötte, meggyújtotta, majd rájuk dobta, ami lángra kapott. Az épületben terjedő füstre a sértett felébredt, a vádlott az élettársát kivitte az udvarra, mindketten enyhe fokú szénmonoxid mérgezést kaptak, égési sérülést csodával határos módon nem szenvedtek. A tüzet egy helyi vonat vezetője vezetője jelezte. A kiérkező tűzoltók öt autóval tudták megállítani a hatalmas lángokat. Az ügyet Szegeden tárgyalják, egyébként a gyújtogató férfi a bűncselekménykor már felfüggesztett börtönbüntetését töltötte.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb