Kikapcs

Szeged legnagyobb Bogyó és Babóca rajongója kerestetik

Szeged legnagyobb Bogyó és Babóca rajongója kerestetik! A mozikba került az utóbbi évek legsikeresebb magyar gyerekfilm-sorozatának legújabb része, a Tündérkártyák. A csigafiú és a katicalány 14 új, összefűzött kalandját országszerte több mint negyven város, 52 filmszínháza tűzte műsorára. Közöttük a Napfény Városa is! Ennek örömére a rajzfilmet gyártó KEDD Stúdió játékot hirdetett!

A rendkívül népszerű rajzfilmből készült kiállítás már több alkalommal is tarolt a szegedi gyermekek körében, akik ezúttal most egy megmérettetésben vehetnek részt.

Fotó: eletlm.hu

A JÁTÉK

A játék lényege, hogy a kis rajongók készítsenek egy fotót a rajzfilm plakátja előtt a filmet vetítő mozik egyikében vagy a KEDDShopban, és töltsék fel Facebookra a #bogyóésbabóca4amozikban hashtaggel. A szervezők a posztolók között három Bogyó és Babóca 4. ajándékcsomagot sorsolnak ki, amelynek tartalma egy-egy Bogyó és Babóca 4. – Tündérkártyák hangoskönyv és a mozifilm posztere lesz. A versenyben résztvevők, (vagy azok szülei) fontos, hogy a bejegyzést nyilvánosan tegyék közzé, mert csak így tudják kisorsolni közülük a nyerteseket. A játék július 18-án kezdődött és augusztus másodikán ér majd véget. Az eredményhirdetésre pedig augusztus 4-én kerül sor!

Fotó: tv2.hu

BOGYÓ ÉS BABÓCA ÚJ KALANDJAIRÓL

A Bogyó és Babóca 4. ‒ Tündérkártyák mozifilmet a korábbi részekhez hasonlóan ezúttal is az Oscar-díjra jelölt M. Tóth Géza és Antonin Krizsanics alkotópárosa rendezte. „A negyedik Bogyó és Babóca sorozat és mozifilm azzal a felelősség-érzéssel és alapossággal készült, amellyel csakis a legkisebbek számára készít ajándékot az ember” – emelte ki M. Tóth Géza. A mesélő és a szereplők hangját ismét Pogány Judit Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész kölcsönözte, a produkció zenéjét és hangzásvilágát pedig a Kifli Zenekar szerezte. A Bogyó és Babóca 4. ‒ Tündérkártyák ‒ 13 + 1 új mese az elmúlt évtized legsikeresebb magyar gyerekfilm-sorozatának negyedik része, amely az előző három mozifilmhez hasonlóan elsősorban a 2-6 éves gyerekeket szólítja meg.

ELŐZETES:


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb