GasztroKikapcs

Mediterrán vacsi, miközben Egri Peti (Mytery Gang) muzsikál? Sima ügy: Summer Special hétvége a Monsterben!

Brutál jó kis hétvége száguld a Napfény Városa felé: a Maty-éren rajtol az evezős OB, a Dóm téren ingyenesen lehet “szabadtérizni”, a rakparton és a Fűtőház utcában szabadtéri giga-mozi lesz, a Vaszy Viktor téren (ahol a Belvárosi Mozi is van) pedig ismét nagy dobásra készül a Monster Downtown! Speckó nyári ízek, megspékelve a Mystery Gang frontemberének one man boogie-jával plusz Várkonyi Tibi utcabáljával!

MEGVAN MÉG A TELT HÁZAS VASZY VIKTOR TÉRI SÖRFESZTIVÁL?

Pont három hete, hogy Erődi Tamás és csapata gondolt egy merészet, majd mini-sörfesztivált szervezett a Vaszy Viktor térre. Brutál telt ház lett a vége, még a Szegedi Nemzeti Színház tövében is táncoltatok – imádtuk minden percét:

EZ MOST MÉG VAGÁNYABB LESZ

A sörök helyett (pontosabban, mellett) most a Monster-művek nyári ételkínálata és folyékony csodái lesznek a főszerepben: azt tudtad, hogy Szegeden náluk van a legnagyobb rum – és whyskey-kínálata? Összesen több, mint 100 féle spéci nedű vár, nomeg két imádni való program:

  • 2020. július 31., péntek 21:00: Monster Downtown utcabál Várkonyi Tibivel
  • 2020. augusztus 1., szombat 21:00: One Man Boogie Egri Péterrel (Mystery Gang)

A rendezvény belépős is, meg nem is: 3.000 Ft a be-hopp, de 100%-ban lefogyaszthatod, bármire, a Monster Downtown kínálatából, ehetsz is, ihatsz is. Ha csíped a Mystery Gang-et, nomeg a rockabilly-t, erre a zenére garantáltan asztalt fogsz borítani (azért csak szolídan…):

Lehet egy tippünk? Foglalj asztalt: 547-988 a srácok száma, egyébként pedig a Belvárosi Mozi melletti teraszon várnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb