Sport

Tripla erősítés: Takács Tamás, Kóródi Nándor és Danilo Pejovic csatlakozott a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához

A komoly élvonalbeli tapasztalatokkal bíró Takács Tamás, az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től került Szegedre, egy évre kölcsönbe. Kóródi Nándor tavaly még kölcsönben szerepelt a DVSC-től, most három szezonra szóló kontraktust kötött klubbal, Danilo Pejovic pedig 2+1 évre írt alá a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához, ő Nyíregyházáról érkezett.

Egy évre, kölcsönbe érkezett Takács Tamás (29) a Mezőkövesd Zsóry FC-től. A tapasztalt csatár több klubban is szerepelt az NB I-ben és 131 magyar élvonalbeli bajnokin játszott, (27 gól) a DVSC, a Diósgyőr, és a Mezőkövesd színeiben. A 196 cm magas, szabadkai születésű játékos a támadósorban erősíti a kék-feketéket.

  • Takács Tamás: ”Évek óta felmerült, hogy Szegedre jöjjek, most összejött és a Mezőkövesd is elengedett. Tényleg világszínvonalú az infrastruktúra, a szurkolókról pedig csak annyit, hogy biztos vagyok benne, hogy sok néző előtt, jó hangulatú meccseket fogunk játszani.”
  • Kóródi Nándor az előző szezonban kölcsönben szerepelt a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál és Germán Tamás után a második legtöbb gólt (8) szerezte a csapatban. Többek között a Békéscsaba elleni derbit is az ő góljával nyerte meg a Szeged. Kóródi Nándor három évre szóló szerződést kötött a klubbal. ”Jól éreztem magam az előző szezonban is már itt, Szegeden. Úgy gondolom, hogy a saját személyes fejlődésem és a klub eredményessége is folyamatos lehet a következő években, ezért is kötöttünk hosszútávú szerződést. A játékosokkal is nagyon jó a kapcsolatom, Szegedet is egyre inkább az otthonomnak érzem és a szurkolók is rengeteg erőt adnak. Örülök, hogy összejött a megállapodás!”
  • A Nyíregyháza Spartacustól érkezett Danilo Pejovic, aki 2+1 éves szerződést írt alá együttesünkkel. a 22 éves labdarúgó az előző szezonban 19 bajnoki mérkőzésen lépett pályára klubjában. A belső védővel szabadkai származású, magyar felmenőkkel rendelkezik és magyar állampolgár. A fiatal labdarúgó ma csatlakozott Dobos Barna keretéhez, mint nyilatkozta: ”A klub célja és az enyém is a fejlődés, előrelépés. Szegeden minden körülmény adott ehhez a következő években. A szurkolótábor is nagyon jó, együtt sok mindent elérhetünk!”

Forrás: Lévai Ferenc, Csongrád-Csanád GA

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb