Mindenmás

Jogsira készülsz? Spórolj több mint 30 ezret a Csillag Autósiskolával!

Már két éve visszatéríti az állam a B kategóriás jogsi megszerzéséhez szükséges elméleti tanfolyam és vizsga díját, de nem mindegy, hogy az akadályok sikeres leküzdése után mennyi idővel kapja meg a vezetői engedélyét a tanuló. Éppen ezért érdemes a szegedi Csillag Autósiskolát választani, náluk nemcsak jóval rövidebb a gyakorlati oktatás várakozási ideje, de a díjvisszatérítésben is segítséget nyújtanak.

Minden 20 évnél fiatalabb magyar állampolgár részesül az állami támogatásban, továbbá azok a személyek is, akik CSED, GYES vagy GYED ellátásban részesülnek. Így akár bárkinek 25 000 forinttal is kevesebbe kerülhet a B kategóriás vezetői engedély megszerzésének teljes költsége.

NANÁ, HOGY MEGY ONLINE IS

Bár a vezetői képzést sajnos még mindig nem lehet letolni egy 40 órás Need for Speed maratonnal, de a teljes ügyintézést a beiratkozástól a tanuláson át a támogatás igényléséig már simán intézheted otthonról. Így azért csak összejön pár drift kör a tanórák szünetében, és az a 3-4 perc, amit ezen az oldalon eltöltesz a regisztrációval, sem vesz el túl sok időt egy jó gamer körtől.

Az elméleti vizsgára való felkészülés csak rajtad múlik, a Csillag Autósiskola 180 nap/75 órás e-learning hozzáférést biztosít, sőt ajándékba megkapod az eredetileg majdnem 8000 forintos elsősegély tanfolyamot is, így az állami támogatással együtt közel 33 000 forintot spórolhatsz meg!

HOGYAN IS KELL INTÉZNI?

Csomó regisztráció, meg sem éri… Gondolod te, miközben az igazság az, hogy a vizsga után egyből kiadja az autósiskola az igazolást, a Magyar Államkincstár oldalán ezzel gyorsan megigényelheted a támogatást, és az összeget 30 napon belül már ki is utalják.

Fontos, hogy az elméleti vizsga befejezésekor nem lépheted még át a 20. életéved, ha pedig CSED, GYES, GYED ellátásban részesülsz, a támogatásnak is aktívnak kell lennie a a vizsga napján.

De ami egészen biztosan a Csillag mellett szól, az a rendkívül rövid várakozási idő. Míg az oktatók leterheltsége miatt a legtöbb autósiskolánál sokat kell várni, míg egy oktató mellett autóba ülhetsz, addig náluk a sikeres KRESZ vizsgát követően egy-két héten belül már kezdhető is a gyakorlati képzés (25 oktatóval dolgoznak, ez sokat dob az ügyön).

2020/1: VSM B elm.: 57,48%, VSM – B forg.: 30,52%, ÁKÓ (B gyak): 194,44%, KK (AM): 83855, KK (A1): 124900, KK (A2): 120100, KK (A): 162714, KK (B): 278312

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb