Gasztro

Szeged Fagyiarca 2020: már több, mint 11.000 voks érkezett!

A fináléjába ért a szegedi REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászdák által meghirdetett “Az Év Szegedi Fagyiarca 2020” választás, melynek keretein belül a cukrászdák vendégei dönthetik el, ki legyen az, akinek a főszereplésével bemutatják azok nyár végi fagyi-csodáit, illetve az, aki megnyeri a voksolás fődíját, az iPhone 11 Pro Max-ot.

MÁR TÖBB, MINT 11.000 SZAVAZAT ÉRKEZETT

Soha nem látott pörgés van a REÖK Kézműves Cukrászda Facebook oldalán, a szavazás ma estig tart. A legtöbb voksot kapó induló…

  • …nyer egy exkluzív fagyi-fotózást
  • …és a fődíjat, egy iPhone 11 Pro Max – ot!

Megéri szavazni, melyet egy like formájában tudsz megtenni, a számodra legszimpatikusabb képre leadva a fenti közösségi média oldalon: a voksolók között 3.000 Ft-os, bármilyen REÖK és DELIMO finomságra felhasználható kuponokat sorsolnak ki.

SZOFTVERESEN SZŰRIK KI A KAMU-SZAVAZATOKAT

A cukrászda közleményéből kiderül: több felhasználó is jelezte, egyik-másik versenyző “vásárolt” voksokkal próbál javítani a pozícióján. A játékból senkit sem zárnak ki, viszont a külföldről vett szavazatokat szoftveresen szűrik majd ki az összesítéskor, így azok nem számítanak majd bele a végeredménybe.

Akár versenyző vagy, akár szavazó, húzz bele: a játék már csak ma este 7-ig tart, irány a cukrászda Facebook oldala!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb