Kikapcs

Így ünnepel egy 30 éves: Rádió 88 születésnap, most szombaton!

Neked mit jelent az augusztus? Szegedi Ifjúsági Napok? Szegedi Szabadtéri Játékok? A nyár utolsó hónapja? Mondunk még egyet: ilyenkor ünnepli születésnapját az ország legrégebbi kereskedelmi engedélyével rendelkező rádiója, a szegedi Rádió 88!

Az augusztus már tart, a SZIN elmarad, a Rádió 88 születésnapja pedig megrendezésre kerül. Az év elején még azt gondolták a rádiósok, hogy olyan születésnappal lepik meg hallgatóikat, amit mindenki hosszú ideig emleget majd, azóta már tudjuk, hogy a legmenőbb kerek születésnap még csak ezután jön. A Rádió 88-nak továbbra is a hallgatóik, a szegediek a legfontosabbak, ezért idén sem marad el az ünneplés: augusztus 8-án, délután 4 órától nyakukba kapják a stúdiót és a Hungi teraszáról készítik és közvetítik hangban és képben is a szülinapi műsorukat, sőt az utána lévő bulit is, egészen a klub zárásáig.

A délutáni műsor különlegessége, hogy több volt korábbi kollégát is meghívtak egy koccintásra, és már negyven felett van azoknak a száma, akik jelezték, hogy biztosan beugranak a Hungi teraszra. A hallgatók, akik elmennek a szülinapra, így nem csak a jelenlegi műsorvezetőkkel, kollégákkal találkozhatnak, hanem azokkal is, akiket régen ismertek, hallottak, szerettek. 

A teraszon nem csak a műsorkészítést láthatják azok akik eljönnek, hanem kvízjátékokba is részt vehetnek, azonnali nyereményekért. Óránként egy zenei kvíz lesz hallható, amelybe bekapcsolódhatnak a jelenlévők. Délután négy órától az Aquapolis Lécciben üzenteket fogadnak és továbbítanak, és beszélgetnek néhány volt kollégával és hallgatóval is. Este hét órától a Club 88 adásban a DJ-k élőben a teraszon fognak zenélni, egészen tizenegyig, ezt követően pedig kezdődik az év bulija. Korlátok között tudnak csak ünnepelni, hiszen az 500 fős limitet a Hunginak is tartania kell. 

A belső kialakítást is ünnepivé teszik, és nem csak a táncoslányok miatt. A legjobban bulizók, egy dobozos fröccsöt kapnak majd tánc közben, hogy pihenő nélkül tudják végig csapatni az éjszakát. A teraszon és a belső térben a fények is ünnepiek lesznek, és a legszerencsésebbek még a konfettiágyút is használhatják. A leggyorsabb 88 vendég pedig egy shotot fog kapni a bejáratnál. Olyan állandó fesztiválfellépő DJ-k állnak majd a lemezjátszóknál, mint a szegedi Joer Junior, a budai Club 88 klub alapítója a Drop the Cheese, az örök Rádió 88 rajongó BigBill és ha már Rádió 88 szülinap akkor a rádió új ügyvezetője is újra lemezjátszók mögé áll, Nacsa Norbi pörgeti Szeged kedvenc zenéit. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb