Sport

Dupla focirangadó: vasárnap délután játszik a Szeged-Csanád GA és az SZVSE csapata is

Imádod a focit? Ma délután nem fogsz unatkozni: délután 17:30-kor a SZVSE a Szekszárd csapatával mérkőzik meg a Mórahalom Sportcentrumban, este 7-től pedig a Szeged-Csanád Grosics Akadémia fogadja a Szentlőrinc csapatát a Szent Gellért Fórumban.

SZVSE – SZEKSZÁRD, 17:30-KOR MÓRAHALMON

“Vasárnap a Szekszárdi UFC csapatát látjuk majd vendégül Mórahalmon. A nem túl jól sikerült nyitómérkőzés után mindenképpen javítanunk kell, hogy ne ragadjunk be rögtön a bajnokság kezdetén” – írja közleményében a Szegedi Vasutas Sportegylet. A tolnai megyeszékhely első számú csapata régi motorosnak számít az NB III-as bajnokságban, az elmúlt néhány szezont ebben az osztályban töltötte, igaz, az elmúlt két évben rendre a bennmaradásért küzdöttek: a 2018-2019-es idényben a 13., míg a 2019-2020-as idényben a 12. helyet sikerült elcsípniük a 16 csapatos pontvadászatban. Utolsó jelentősebb idényük három évvel ezelőtt volt, amikor nyolcadikok lettek az NB III-as bajnokság közép csoportjában. 

SZEGED-CSANÁD GA – SZENTLŐRINC, 19:00-KOR SZEGEDEN

A Szeged-Csanád GA második szezonbeli hazai bajnokiján az újonc Szentlőrincet fogadja a Szent Gellért Fórumban. A találkozó 19 órakor kezdődik, a meccs eredményeivel és fotóriportjával jövünk az esti órákban!

A Szeged-Csanád GA focistái legutóbb 1–1-es döntetlent játszottak az Aqvital FC Csákvár ellen, idegenben a labdarúgó NB II 2. fordulójában. Daru az első félidő 41. percében lőtt gólt, a meccs összefoglalóját ebben a cikkünkben találod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb