Gasztro

A vendégek ízlése állítja össze a kínálatot az Átrium Bisztró menütőzsdéjén

Ahogy a részvénypiacon, úgy az Átrium Bisztró étlapján is a kereslet határozza meg a kínálatot. Ám míg a tőzsdén az ár változik folyamatosan, az étteremben a választék igazodik folyamatosan a vevők ízléséhez.

KERESLET ÉS KÍNÁLAT TALÁLKOZIK

Képzelj el egy éttermet, ahol minden egyes alkalommal a kedvenced szolgálják fel, mi több, épp azt az ételt, amire a legjobban vágysz. A szegedi Átrium Bisztró már nagyon közel van ehhez a vágyálomhoz, hiszen a rendeléseket és a fogyasztást rögzítő online programjuk folyamatosan kategorizálja, hogy az elmúlt időszakban mely fogások voltak a legnépszerűbbek, így azokat újra és újra a kínálatra tűzik. Az újítás egy hosszú folyamat eredménye: novemberben született újjá a belváros egyik közkedvelt menüétterme Baur Zsolt és Erdei Gábor keze alatt.

“A jól bevált ételek mellett folyamatosan bővül az étlapunk, igyekszünk minden igényt kielégítő heti menüt összeállítani. Nagy hangsúlyt fektettünk az ételek megreformálására: a legfontosabb célunk itt az volt, hogy magas és állandó minőséget biztosítsunk a vendégeink számára” – fejtette ki a két tulajdonos.

KITÖRÉS A SKATULYÁBÓL

A két szakember már másfél évtizede a pályán van, így nem csoda, ha szilárd elképzelésekkel vágtak neki az átalakításnak. Természetesen üzemeltetnek menüfutárt, és tisztában vannak azzal is, hogy sokunk számára az étel íze mellett fontos a kényelem is. Éppen ezért ma már bőven elég 11:00-ig leadni a rendelést a 70/660 2681-as számon a korábbi 8:00 helyett, és perceken belül Szeged, Röszke vagy Domaszék bármely pontján gőzölög is az ízletes ebéd.

“Nagyon jó csapatot sikerült kialakítanunk november óta. Az étteremmel együtt megörököltünk egy vendégkört és egy skatulyát, azonban mindkettőnk célja az volt, hogy ezt a sztereotip képet átalakítsuk úgy, hogy közben a vendégkörünket is megtartjuk, sőt: szélesítjük” – tette hozzá Gábor és Zsolt.

A kemény munkának köszönhetően a Kárász utcai Átrium Üzletházba betérők már 7-féle menüből választhatnak minden hétköznap, a tésztás, főzelékes, rakottas, rántott húsos, fit, sőt még a “zsebbarát” verziót is le lehet csekkolni a weboldalukon, de természetesen a legjobban az jár, aki személyesen is meggyőződik az ételsor minőségéről.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb