Szegedi Arcok

Leszel a Kiválasztott? Már csak ma éjfélig tudsz jelentkezni!

Vagányan írsz? Ízig-vérig újságíró vagy? Imádod Szeged lüktetését? Simán benne van a pakliban, hogy Te legyél a Szeged365.hu vadonatúj kollégája, ehhez viszont az kell, hogy küldj egy e-mailt: már csak ma éjfélig tart a jelentkezési szakasz!

Először is, köszönjük a rengeteg érdeklődést, jelentkezést, egy valami már most látszik: bárkit is válasszanak az olvasóink, patent újságíró lesz a Szeged365 vadonatúj csapattagja!

Még nem késő: ma éjfélig még Te is jelentkezhetsz!

Ezt várjuk Tőled e-mailben, az [email protected] címre:

  • egy vagány, fényképes önéletrajz + motivációs levél kombó
  • minimum 3 referencia írásod, bármilyen témában

Miután ma (2020. augusztus 10., hétfő) éjfélkor lezárjuk a jelentkezéseket, a következő 2 napban szakmai tényezők alapján kiválasztjuk a legjobbakat, a Top 3 közül pedig a Szeged365 olvasói fogják eldönteni, ki legyen az új kollégánk! Rendhagyó megoldás, nekünk viszont magától értetődő: miért ne bíznánk a végső döntést azokra, akik nap mint nap Szeged újgenerációs hírportálját olvassák? A 3 döntős újságíró-jelölttel egy-egy Szeged tematikájú pályamunkát íratunk, melyekre vakon szavazhatnak az olvasóink a Szeged365 Beszavazóshow keretein belül, 2020. augusztus 12 – 20. között.

Gyorsak leszünk, mint mindig: az előzetesen általunk kiválasztott jelentkezőket legkésőbb 2020. augusztus 11., kedd 16:00-ig ki fogjuk értesíteni e-mailben és telefonon.

A voksolás anonim, a jelentkezők személyazonossága egészen a szerződés aláírásáig titokban marad. Ha épp dolgozol valahol, nem hozunk kényelmetlen helyzetbe a jelenlegi főnökeid előtt.

A Szeged365 Beszavazóshow során csakis ezeket fogják látni az olvasóink:

  • a jelölt választott beceneve
  • a jelölt választott avatár-karaktere
  • a jelölt pályamunkája és rövid bemutatkozása

Ide várjuk a jelentkezésed:

[email protected]

Be the Chosen One.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb