Szegedi Arcok

Nemcsak a 20%-os nyitási akció miatt spórolhatsz felújításkor a szegedi Wall-Innel

Lakásfelújításkor egész biztosan, de a hétköznapok során is valószínűleg jól jön, ha pár súlyos forinttal lehet csökkenteni a kiadásokon. Ha az eredmény a rezsidíjra is kedvező hatással van, akkor viszont megütötted a főnyereményt!

Vagy megtaláltad az épületgépészet szegedi mestereit, a Wall-Int. Ha csak pár száz forintos, szerszám nélkül beszerelhető kiegészítőkkel szeretnél spórolni a vízszámlán, vagy a teljes épületgépészetet kell lecserélned, akkor a legjobb, ha őket keresed. A Turák testvérek gyerekkorát végigkísérte az építkezéseknek ez a szakága, így ők ott is tudnak segíteni, ahol másoknál elfogy a tudomány.

“Szüleink a 90-es években indították el  víz-gáz-fűtés szerelvények kereskedelmével foglalkozó vállalkozásukat, mi tényleg ebben nőttünk fel. Azóta természetesen komolyan is beleástuk magunkat a szakmába, amelynek eredménye, hogy júliusban megnyitottuk a Wall-In Épületgépészeti szakkereskedést” – meséli Róbert és Ádám.

MINEK JÖNNÉK IDE, HA NEM VAGYOK SZAKI?

Nemcsak azok a kézügyességgel megáldott ezermesterek jöhetnek ide, akik önerőből képesek egy-egy berendezés kicserélésére, kijavítására, hanem azok is jól járnak, akik épp segítő kezeket keresnek: a Wall-In gárdája a megfelelő mesterember megtalálásában és kiválasztásában is megkönnyítik a dolgod mindamellett, hogy 2000-féle műszaki cikket találsz meg polcaikon.

“Mindig azt mondjuk, csak akkor érdemes megspórolni a közreműködők munkáját, ha valaki tényleg nagyon biztos a dolgában, mert az épületgépészetben könnyű hatalmas károkat okozni, ha valaki nem ért hozzá. Különösen ha a víz- és gázvezetékekhez, vagy a fűtéshez nyúlunk” – teszik hozzá a Wall-In tulajdonosai.

Természetesen a Lajta utca 24. alatti üzlet tulajdonosai is nagy hangsúlyt fektetnek a megújuló energiaforrásokra, legutóbb például egy napelemmel működtetett kazán projektet vezényeltek le, és olyan innovatív megoldásokban is járatosak, mint a padlófűtés 21. századi evolúciója, a falfűtés. Érdemes őket bekövetni a közösségi médiában is, Facebook oldalukon a jövőben jobbnál jobb ötleteket osztanak meg spórolási tippekkel és szerszám nélkül felszerelhető kiegészítőkkel is, de szívesen adnak felvilágosítást a 70/417-1747-es számon vagy e-mailben a [email protected] címen. Ráadásul egészen augusztus végéig tart még nyitási akciójuk, így egyes termékek árából akár 20% kedvezményt is kaphatnak a vásárlók!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb