Szegedi Arcok

Beiskolázási akcióval segít az albérletválasztásban a szegedi Matrackuckó

Hamarosan indulnak a képzések a Szegedi Tudományegyetemen, az ősz közeledtével mindig megélénkül az albérletpiac is a városban. Az, hogy ki milyen lakást keres magának, ízlés kérdése, de egyvalami biztos: az új otthon akkor jó, ha a munkával vagy tanulással töltött órák után ki tudja magát pihenni a lakója. A megfelelő szállás kiválasztásában kértük a szegedi Matrackuckó segítségét.

TUDATOSAN VÁLASSZUNK HÁLÓSZOBÁT

Kiderültek a felvételi ponthatárok, szeptembertől több mint 8000-en kezdhetik meg felsőoktatási tanulmányaikat Szegeden. Az új hallgatók megérkezésével ismét megtelnek a kollégiumok, sőt felpörög az albérletpiac is, a megfelelő lakás kiválasztásakor az elhelyezkedés és az ár mellett érdemes figyelni a bútorokra is. A kényelmi szempontok mellett viszont mindenképp gondolni kell a pihenéshez megfelelő hálószobára is.

“Nyár végén nagyon sokan költöznek Szegedre, és jó páran váltanak albérletet is. Ilyenkor gyakori hiba, hogy a lakásban első körben sokan csak azt nézik, legyen hol aludni, nem figyelnek arra, hogy az ágy és benne a matrac megfelelő legyen. Utána természetesen előjön az álmatlanság, a kialvatlanság, amit sokan az új környezetre fognak, holott sokszor egyszerűbb a probléma háttere” – árulta el Molnár Sándor, a Matrackuckó szegedi üzletének vezetője.

AZ ÉN ÁGYAM AZ ÉN VÁRAM

A legtöbbször a nem megfelelő fekhely a felelős az alvásproblémákért. Alap igazság, hogy az eltérő testfelépítésű embereknek nem ugyanaz a cipő vagy ruházat a kényelmes, miért lenne ez másképp a matracok területén? Sőt, ha más poharából sem iszunk szívesen, akkor miért lenne természetes, hogy olyan ágyban vagy olyan matracon aludjunk, amit korábban nem csak mi használtunk?

“Általában a költözéseknél előjön, hogy kicsi az ágy, vagy épp nem kényelmes már a matrac. Emellett az allergia időszakban is jó, ha odafigyelünk arra, milyen ágyneműt, párnát, paplant használunk. Léteznek kifejezetten atka stop termékek is, amelyek úgy készülnek, hogy eleve meggátolják az atkák szaporodását, így a keresztallergia kialakulását is” – teszi hozzá Molnár Sándor.

Ráadásul most érdemes felkeresni a Matrackuckót, mert augusztus végéig tartó beiskolázási akciójuknak köszönhetően 15-35% kedvezménnyel lehet megkapni a legkiválóbb ágyneműket, párnákat, matracokat és kiegészítőket.

Matrackuckó Szeged

Üzlet: Szeged, Petőfi Sándor sgt. 43.

Telefon: +3620 274-1070

E-mail: [email protected]

Online áruház, ingyenes kiszállítással: https://www.agy-matrac.hu/

Közösségi média: https://www.facebook.com/szeged.matrackucko/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb