Sport

Elkezdte a felkészülést a Naturtex-SZTE Szedeák

Elkezdte a felkészülést a Naturtex-SZTE Szedeák, a keret tagjai hétfőn este találkoztak először a sportcsarnokban: Szrecsko Szekulovics vezetőedző mellett a csapat új igazolása, Djordje Dzeletovics is túl van a két negatív koronavírus teszten, így ott voltak az első tréningen.

https://www.facebook.com/naturtexszteszedeak/photos/a.173733032716147/3170781873011233/?type=3&theater

Az újszegedi Városi Sportcsarnokban hétfőn ott edzett már az Alba Fehérvártól igazolt Keller Iván, és együtt mozgott a többiekkel Wirth Ádám is: a súlyos sérüléséből lábadozó játékos ha óvatosan is, de már közelít a visszatérés felé. A születésnapját éppen hétfőn ünneplő Kerpel-Fronius Gáspár bokaműtétjéből lábadozik. Ami a légiósokat illeti, James Dickey kedden csatlakozik a társakhoz, míg Zach Brown várhatóan a hét második felében érkezik Szegedre.

https://www.facebook.com/naturtexszteszedeak/videos/291423665256448/

A munka persze egyelőre csak rávezető jelleggel zajlik, hiszen nagyon hosszú szünet áll a játékosok mögött, így a fokozatosság elve érvényesül a felkészülést illetően is. A bajnoki meccsekig tartó időszak során a Naturtex-SZTE Szedeák három tornán vesz részt, valamint egy DEAC elleni, Szarvason megrendezett meccs szerepel a programban. Az MKOSZ tájékoztatása szerint az új idény október 3-án indulhat, ha a vírushelyzet nem szól közbe.

A felkészülési program:

  • Szeptember 8.: DEAC-Szedeák (Szarvason)
  • Szeptember 11-12.: Kaposvári torna (Kaposvár, Pécs, Zalaegerszeg, Szedeák)
  • Szeptember 18-19.: Kecskeméti torna (Kecskemét, DEAC, Jászberény, Szedeák)
  • Szeptember 25-26.: Oroszlányi torna (Oroszlány, Pécs, Paks, Szedeák)

Forrás és fotók: Naturtex-SZTE Szedeák

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb