GasztroSzegedi Arcok

Nem hagyja magát, tovább robog a Konyhafőnök új évadában a szegedi sebész, dr. Rokszin Richárd

Az RTL Klub nagy sikerű gasztro realytijének legújabb évadában, ami augusztus 3-án vette kezdetét ezúttal több Csongrád-Csanád megyei is megméretteti magát, köztük dr. Rokszin Richárd, a szegedi Sebészeti Klinika szakorvosa is. A doktor úr eddig jól vette a Konyhafőnökben elé gördülő akadályokat. Elmondása szerint a legnagyobb élmény azt követően, hogy bekerülhetett a műsorba a két, Michelin csillaggal kitüntetett séf és a magyarok egyik legkiemelkedőbb gasztro bloggerének és vloggerének megismerése jelentette a számára.

Dr. Rokszin Richárd főzőtudományát immár több, mint egy hete követheti nyomon a szegedi közönség a tévé előtt. A szakorvos szerint nincs is jobb dolog az életben mint enni és újabbnál-újabb gasztro-élményekben részesülni.

https://www.facebook.com/akonyhafonok/videos/3058020704295553/UzpfSTEwMDE5NDg2NjU6MTAyMjA3NjA0NTUwNTM1MjY/

Pontosan ez volt az az apropó, ami miatt jelentkezett a versenybe. Szerette volna elsajátítani a fine dining egy apró kis töredékét, a tálalás tökéletes mesterségét és meg szerette volna ismerni azokat az alapanyagokat, amelyek egyáltalán nem számítanak hétköznapinak. Úgy érezte, hogy minderre a legmegfelelőbb hely a Konyhafőnök konyhája lesz.

A doktor úr hivatásából adódóan szereti a kihívásokat és örömét leli a tudásgyarapításban. Azt azonban ő maga sem gondolta, hogy a kamerák előtt való szereplés, az előre eltervezett koncepciók és az idő, amely bekorlátozza az alkotásban ekkora nyomást gyakorol majd rá.

A versenyző a Szeged365.hu-nak azonban elárulta: nem adta fel olyan könnyen a harcot a konyha falai között, ezért érdemes résen lenni és figyelni rá az RTL Klub esti műsorában, ahol Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé mellett több, hazai elismert és közismert konyhamester is fel-fel bukkan majd egy-egy egyéni illetve csoportos feladat elvégzésekor.

A sebész versenyben való küzdelmeiről korábban már beszámoltunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb