GasztroSzegedi Arcok

Szeged egyik legismertebb büntetőügyvédje ezúttal a Konyhafőnökben harcol az igazáért

Dr. Ragány Zoltán, Szeged egyik legismertebb büntetőügyvédje, egyben a nemrég megnyitott Kárász utcai pizzéria tulajdonosa a tavalyi év után szabadon, 2020-ban ismét úgy döntött: újra megméretteti magát az RTL Klub nagy sikerű gasztro reality-jében. Az ügyvéd úr nagyon sok jó élményt gyűjtött be a Konyhafőnök tavalyi évadában, ez volt az, ami arra ösztönözte, hogy megint újabb tapasztalatokra tegyen szert a konyhában.

Fotó: Ragány Zoltán hivatalos Facebook oldala

A Konyhafőnök versenyzője elmondta: sem a magyar konyha sem pedig a fine dining stílusa nem áll távol tőle. A főzés azonban csak és kizárólag a hobbija és nem kívánja azt egyébként igen szeretett és az Alföldön közismert hivatásával megcserélni.

Dr. Ragány Zoltán már az elmúlt évben is sok-sok barátra és rengeteg új és tartós kapcsolatra tett szert. Célja 2020-ban ezen felül azonban az, hogy minél tovább jusson a versenyben. Kiemelte, hogy mind a két Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő és Sárközi Ákos személye illetve a magyar gasztro vlogger, blogger, Fördős Zé ismeretei, tapasztalatai és véleménye is meghatározták őt a felvétel ideje alatt, ahol a kamerák okozták számára a legkisebb gondot.

Fotó: Ragány Zoltán hivatalos Facebook oldala

A szegedi ügyvéd hozzátette: a 2019-ben szerzett tudás és ismeretek most nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a koncentráció, az idővel való játék és a különböző tematikákra épülő főzés könnyebben és határozottabban menjen a számára.

Fotó: rtl.hu

Zárásképp pedig azt is elmondta, hogy az elmúlt 10 napban többször és többen is megszólították a Napfény Városában. A szegediek örömüket fejezték ki abban, hogy újra a képernyőn van, sőt kiemelték: hogy napról-napra szurkolnak neki a továbbjutásért.

Dr. Ragány Zoltán harcát a konyhában esténként 20:10 perctől követhetik a szegediek az RTL Klubon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb