Sport

Jubileum: öt éves lett a szegedi Labdaház Tenisz Klub, különleges sporteseménnyel készülnek az ünneplésre – interjú Nikola Marijić-tyal

Ahogyan arról a Szeged365.hu is beszámolt: óriási sikert aratott szombat délután a szegedi Labdaház Tenisz Klubban megrendezett, páros tenisztorna. Immár harmadik alkalommal szerváltak a Mizo Kupán megjelenő versenyzők. A főszervező, Nikola Marijić leszögezte: nincs megállás, gőzerővel készülnek az idei évben éppen 5 éves klub megünneplésére is.

Szuper tenisz tehetségek lepték el a Napfény Városát a hétvégén. A harmadik alkalommal megrendezett Mizo Kupán 24 pár jelent meg, akiket nyolc csoportba osztottak, csoportonként pedig három pár mérte össze erejét. A pályán így nem csak szegedi, hanem debreceni, kecskeméti, sőt még szerbiai játékosok is akadtak a közönség nagy örömére, akik egész nap jobbnál jobb összecsapásokat láthattak. 

A serleget végül a remek formában játszó Trója Tibor – Kocsis Zoltán páros szerezte meg.

Nikola Marijić, a szegedi Labdaház Tenisz Klub edzője lapunknak kiemelte: a remek mérkőzéseket újabb összecsapás követi majd szeptember végén, október elején. Mégpedig szintén egy páros tenisztorna keretében, ahol a Labdaház Tenisz Klub öt éves születésnapját ünneplik majd vélhetően egy hasonló módon megrendezett, színvonalas versenyen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb