Mindenmás

Kerékpáros baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

Pár nappal ezelőtt egy gyalogost ütött el egy járdán közlekedő biciklis a Mars tér közelében. A szerencsétlenül járt áldozat nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint az eset 2020. augusztus 12-én, valamivel 7 óra előtt történt Szegeden. A kerékpáros a Mars tér felől, a Kálvária sugárút irányába haladt a járdán biciklijével, amikor egy gyalogos lépett elé. Az ütközést már nem tudták elkerülni, amelynek következtében a gyalogos elesett, és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan. A szemtanú jelentkezhet a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb