Szegedi Arcok

A tűzoltó, aki szabadnapján házhoz viszi a masszázst

A legtöbben nem szeretnénk, ha egy tűzoltó lépne a lakásunkba; ez rendszerint azt jelenti, baj van. De ha épp masszírozni jön, az már egészen más téma.

NEM LÉGBŐL KAPOTT PÉLDA

Budai Gábor tűzoltóként életeket ment, tragédiákat előz meg. Ha kell, megküzd a lángokkal, de ha épp úgy hozza a sors, más elemekkel, például özönvízszerű esők után a nagy mennyiségű csapadékkal szemben kell helytállnia. Szabadnapján viszont harcosból egy hasonlóan precíz, de sokkal kifinomultabb szakmára vált.

“A létesítményi tűzoltóságnál a 24 órás, folyamatos műszak után 48 órás pihenőt kapunk. Szerettem volna, ha ez a két nap is hasznosan telik el, és mivel korábban hobbiszerűen masszíroztam családtagjaimat, arra gondoltam, kipróbálom magam ezen a területen is” – mesélte a Szeged365.hu-nak Budai Gábor.

A SVÉD AZ IGAZI

Gábor nem bízta véletlenre a felkészülést: Budapesten a Nemzetközi Masszázs Akadémián végzett svédmasszőr tanfolyamot. A választása azért is jó, mert ez a masszázsfajta az alapja a sport- és gyógymasszázsnak is, és a szakember nem titkolt célja az, hogy ismereteit ebbe az irányba bővíti tovább.

Bármennyire is jó azonban a technika, kellő ellazulással sokkal jobb hatásfokkal dolgozhatnak a masszőrök. Éppen ezért döntött úgy Budai Gábor, hogy a legjobb, ha saját lakásukban kezeli ügyfeleit.

“2019 májusa óta minden egyes ügyfélhez személyesen megyek el. Sokkal jobb, ha otthon fogadnak az emberek, a saját környezetük biztonságot nyújt, könnyebben relaxálnak, így én is hatékonyabban dolgozhatok” – teszi hozzá Budai Gábor.

Nemcsak sportolás vagy fizikai megterhelés miatt érdemes megkeresni Gábor Facebook oldalát, a szakember az irodai munka vagy rossz testtartás következtében kialakult panaszok esetén is házhoz viszi a megoldást.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb