Mindenmás

Így törj rommá egy többszáz milliós sportkocsit

Megvan még a májusban a Londoni körúton gumit égető, majd a parkoló autók közé vágódó Mercis arc? És az augusztusi drift-bajnok, aki a Dugonics téri járdán végezte, kis híján tragédiát okozva? Vannak még durvábbak, érkezik a Luxurylaunches.com válogatása, ropira tört szupersportkocsikkal!

297.000.000 FORINT GYÚJTÓSNAK, 10 PERC ALATT

És így ég egy nagyjából egymillió dollárt érő, magyarul 297 millió forintos Porsche. A tulajdonos csurig töltötte a hibrid szuperautó tankját, és megfeledkezett róla, hogy a kipufogók nagyon közel vannak a tanksapkához.

Elég volt egy szikra…

NINCS IS SZEBB, MINT AMIKOR KÉT EGYFORMA LAMBO TÖRI ROMMÁ EGYMÁST

Két teljesen egyforma Lamborghini Aventador, egy parkoló és egy kövér gáz és már kész is a szuper(drága)produkció:

BÜNTETŐFÉKEZÉS, ISKOLABUSZ KONTRA CORVETTE

Nem biztos, hogy a Corvette befér a busz alá. Éppen ezért nem is jó dolog, ha egy ilyen lapos autóval emberkedünk az előttünk komótosan haladó iskolabusszal. Egyetlen büntetőfék és ez lesz a dologból:

EZÉRT NE MENJ KÉTSZÁZZAL, HA LÁTOD A VADVESZÉLY TÁBLÁT

A McLaren még idén áprilisban jelentette be, hogy a 765 példányban elérhető 600LT modell alapára 330 ezer euróban, vagyis 118 millió forintban lett meghatározva. Ez a vaskos összeg nem hatotta meg azt a rénszarvast, amely lazán elé ugrott a vadveszély táblánál is kétszázzal döngető szupersportkocsinak:

14 SZUPERSPORTKOCSI, EGYETLEN KOCCANÁSBAN

Következzen az összeállításunk leginkább “epic” darabja, a koccanás, amelyben 14 (!!!) szupersportkocsit törtek ropira, köztük egy adag Ferrari-t, egy Lamborghini Diablo-t, egy Nissan GT-R – t és egy párszáz kilométert futott Mercedes-Benz CL 600 – ast. A srácok konvojban mentek, közben pedig vizes aszfalton emberkedtek.

Nem kellett volna:

A SZEGEDI NEED FOR SPEED ARCOK

A fentiekhez hasonló rongyolásokat az idén két alkalommal Szegeden is sikerült már összehozni, igaz, nálunk százmilliós Ferrarik helyett “csak” egy pár éves BMW és Mercedes volt az ökörség tárgya.

Íme, a két szegedi drift-vitéz:

Augusztus elején egy driftelő autó csapódott villanyoszlopnak a Dugonics téren, pár méterre egy éttermi terasztól, majdnem tragédiát okozva:

Májusban Szeged egyik legforgalmasabb útján pörgette meg autóját az a sofőr, aki minden bizonnyal a Need for Speed játékosának hitte magát, a baj csak az, hogy eközben letarolt ezt-azt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb