Kikapcs

Mégis lesz hol bulizni: egy minifesztivál búcsúztatja majd a nyarat Szegeden

Bár sokunk kedvence, a SZIN a járványügyi előírások miatt 2020-ban meghiúsul, mégis lesz hol búcsúztatni a legmelegebb évszakot: szeptember 4-én és 5-én érkezik a Szabad-On fesztivál, ahol elég rendesen adhatunk majd éjszakának.

A helyszín a Pulz utca 46. lesz, az időpont pedig szeptember 4-5. A programokat a járványügyi szabályok betartásával szervek, így maximum csak 500 fő fesztiválozhat majd közösen, emellett a rendezvényen csak 16 éven felüliek vehetnek majd részt.

“Az Iventer csapatával azért szerveztük meg a bulit, hogy Szeged ne maradjon nyárzáró fesztivál nélkül. Az esemény megfelel majd a járványügyi előírásoknak, egy 4000 négyzetméteres placcon fogunk elhelyezni standokat. Délután 17:00 órától már lesznek különböző programok” – árulta el a Szeged365.hu-nak Ivan Sehapovic szervező.

DE MI IS LESZ A PROGRAM?

Szeptember 4-én 21:00 órától áll színpadra a 2018-as Év felfedezettje díjas Follow The Flow, őket követi majd a szegedi éjszakai élet egyik legmeghatározóbb alakja, JoerJunior.

Szeptember 5.-én a headliner a Margaret Island lesz, akiket az Anonym Night szőke hajú, kék szemű hercegnője, Stephanie követ majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb