Sport

Szeptember 4-én ismét kinyitnak a stadionok a Futball Éjszakáján – íme a szegedi program

Színész–Újságíró Rangadó Sényőn, exkluzív BL-kiállítás a Ferencvárosnál, stadiontúra, e-sport verseny az MTK-nál, Unokák–Nagypapák kispályás verseny, Papválogatott–Médiaválogatott gálamérkőzés Szegeden, szurkolói ankét, buborékfoci a III. Kerületnél, stadiontúra, Foot Darts-verseny, Közélet–Művészválogatott gálamérkőzés Győrben. Többek között ilyen és ehhez hasonló programok várják az érdeklődőket a Futball Éjszakáját, szeptember 4-én, amit immár harmadik alkalommalv rendeznek meg.

A labdarúgás ünnepéhez NB I-es, NB II-es, NB III-as és megyei klubok is csatlakoztak.

Országszerte számos helyszínen nyílnak meg ismét a stadionok a Futball Éjszakáján, amelyet szeptember 4-én, pénteken rendeznek meg immár a harmadik alkalommal. A világon egyedülálló kezdeményezéshez NB I-es, NB II-es, NB III-as és megyei bajnokságokban szereplő klubok is csatlakoztak, és változatos, színes, izgalmas programokkal várják a szurkolókat. A helyszíneken eltérő a kezdési időpont és a befejezés.

Szegeden 11-es rúgó verseny és stadiontúra is lesz, valamint Unokák–Nagypapák kispályás verseny, amelyet a Szeged-Csanád Grosics Akadémia B–Kiskundorozsma mérkőzés követ. Zárásként pedig gálamérkőzést rendeznek, amelyen a Papválogatott és a Médiaválogatott csap össze. A III. Kerületnél szurkolói ankétot és stadiontúrát is tartanak, de az érdeklődők 11-es rúgó versenyen, buborékfociban, teqballban is kipróbálhatják magukat, valamint testközelből tapasztalhatják meg, milyen Coerver-módszer. Részletes program IDE kattintva.

Fotó: Szabó Dávid – Szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb